Αλλαγές σχηματισμών...

*ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ *ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2019 22:49

Η απόκτηση από την ΑΕΛ των Γουάρντα, Κάτσε που άρχισαν να προπονούνται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους αλλά και του Ασούμπρε που αναμένεται να έρθει στη Λάρισα, φέρνει σημαντικές αλλαγές σχηματισμών στην ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου δοκίμασε σχήμα με τέσσερις στην άμυνα και όχι τρεις, όπως έκανε μέχρι τώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δοκίμασε τόσο το 4-2-3-1 όσο και το 4-3-3, που μάλλον θα το δούμε και στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ΑΕΛ την Κυριακή στην Καλαμπάκα με τα Τρίκαλα (17.30). Στο φιλικό αυτό θα παίξουν παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια. Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα δύο προπονήσεις και από μία αύριο και μεθαύριο.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε τέσσερις ΠΑΕ σε απολογία, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αθλητικός δικαστής καλεί τις εν λόγω εταιρείες να δώσουν αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (11:00) εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους ή για υβριστικά συνθήματα στις αναμετρήσεις των ομάδων τους. Οι ΠΑΕ που κλήθηκαν σε απολογία είναι οι ΑΕΚ (για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης), ΑΕΛ (για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό), Παναθηναϊκός (για τον αγώνα με τον ΟΦΗ) και ΠΑΟΚ (για τον αγώνα με τον Πανιώνιο).

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχικές διώξεις στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για τα σχόλιά τους κατά των αποφάσεων του διαιτητή Ευαγγέλου, στην αναμέτρηση των «βυσσινί» με την πειραϊκή ομάδα την περασμένη Κυριακή (1/9). Αμφότεροι παραπέμφθηκαν βάσει του Άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα (δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων), που σημαίνει επιβολή προστίμου από 10.000 έως 40.000 ευρώ. Η ανακοίνωση: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Αλεξίου Κούγια, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κ. Καραπαπά, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1,2α, 3, 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass