Και με τη βούλα ο Ρέινολντς

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΕΙΛΑΡΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2019 22:35

Και με τη βούλα έγινε η προσθήκη στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ, Σκότι Ρέινολντς που ανέφερε χθες η «Ε».

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας: «H Λάρισα BC ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Σκότι Ρέινολντς. Ο Ρέινολντς γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1987, έχει ύψος 1.88 και τελείωσε το Πανεπιστήμιο Villanova το 2010, έχοντας μία αξιοθαύμαστη παρουσία τόσο στο κολλεγιακό πρωτάθλημα όσο και παλαιότερα στο γυμνάσιο. Επαγγελματικά έχει αγωνισθεί για πολλά χρόνια σε διαφορετικές ομάδες, σε Ιταλία, Τσεχία, Ρωσία και Ισραήλ. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ολύμπια Λουμπλιάνας, με την οποία αγωνίστηκε και στο Champions League και τελείωσε τη χρονιά στο Ισραήλ με τη Χαποέλ Χολόν με την οποία και αγωνίσθηκε στο Fiba Europe cup. Καλωσορίζουμε τον Σκότι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες μαζί μας». Στο μεταξύ υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που αποκτήθηκαν με προοπτική Α2 αλλά φαίνεται ότι παίρνουν το διαβατήριο της Α1 και ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Χείλαρης που ανακοινώθηκε στις 14 Ιουλίου. Ο Δημήτρης Χείλαρης γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1990 και πέρυσι έπαιζε στον Κόροιβο Αμαλιάδας ενώ γεννήθηκε στο Λεωνίδιο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Αμύντα. Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Φιλαθλητικό, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο . Έπαιξε επίσης στο Ρέθυμνο και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο Χείλαρης ήταν επίσης μέλος της ελληνικής ομάδας που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων το 2015.

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο φιλικό της ΚΑΕ Λάρισα όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδος θα είναι εντός έδρας στις 11 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass