Αισιόδοξα μηνύματα της ΑΕΛ

*ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ *ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2019 22:33

Η ΑΕΛ μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA με 1-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, όμως τα μηνύματα που έστειλε στον κόσμο της είναι αισιόδοξα για τη φετινή χρονιά.

Απέναντι σε μια ομάδα που προκρίθηκε στους ομίλους τους Champions League, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και θα μπορούσαν με λίγη τύχη, να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «βυσσινί» τόσο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1, όσο και στην προχθεσινή αναμέτρηση, έδειξαν μια σαφώς καλύτερη αγωνιστική εικόνα, σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα από τους πρώτους δύο αγώνες του πρωταθλήματος, δεν μπορούν να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα, όμως φαίνεται πως η ομάδα αλλάζει νοοτροπία και δείχνει ικανή για να πετύχει περισσότερα πράγματα. Το πού μπορεί να φτάσει θα φανεί κατά τη διάρκεια, αλλά σίγουρα οι σημαντικές προσθήκες των Γουάρντα, Κάτσε και Ασούμπρε δημιουργούν προσδοκίες στον κόσμο, ο οποίος αναμένεται πως θα έχει μια πιο δυναμική παρουσία στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Άλλωστε το χειροκρότημα που ακολούθησε με τη λήξη του παιχνιδιού, ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα στο AEL FC ARENA και σαφές μήνυμα πως οι φίλαθλοι θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ΑΕΛ, εάν φυσικά σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες μάχονται με όλες τις δυνάμεις τους, ανεξάρτητα απ’ το όνομα του αντιπάλου τους. Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του θα έχει την ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές ώστε να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντόπισε και να εμπεδώσουν οι παίκτες σε καλύτερο βαθμό, τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η ΑΕΛ πιθανότατα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων, η οποία προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Football League. Ο αγώνας προγραμματίζεται να γίνει την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο AEL FC ARENA, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 1.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τα εισιτήρια που κόπηκαν τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 1, δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Συνολικά λοιπόν κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που διεξήχθησαν, 33.646 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στις 4.806. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι, Λαμία-Ατρόμητος, που κόπηκαν 1.465 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 15.793 εισιτήρια. Όσον αφορά στον αγώνα, ΑΕΛ-Ολυμπιακός, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 3.883 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 2ης αγωνιστικής: Παναιτωλικός – Ξάνθη 2.118 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 5.039 Βόλος – Άρης 1.523 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 15.793 ΑΕΛ – Ολυμπιακός 3.883 Λαμία – Ατρόμητος 1.465 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 3.825

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανιώνιο ο Άκης Μάντζιος. Ο 50χρονος τεχνικός συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση και, όπως αποφασίστηκε, οι δρόμοι τους χωρίζουν. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Super League από τον Βόλο, ενώ προχθές έχασε 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολη η κατάσταση στην κυανέρυθρη ΠΑΕ, η οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 λόγω μη εξασφάλισης άδειας και ασφαλώς με περιορισμό στις μεταγραφές. Ο Μάντζιος ανέλαβε πέρυσι διαδεχόμενος τον Ζοζέ Ανιγκό και κατόρθωσε να κρατήσει τον Πανιώνιο στη Super League, με απολογισμό εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, έχει τη δυνατότητα να δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας αποχωρήσει από τον πάγκο του Εργοτέλη. Παλαιότερα έχει δουλέψει σε ΟΦΗ, Δόξα Κατωκοπιάς, Παραλίμνι, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλωνα Λεμεσού, Ερμή Αρραδίπου και Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εάν αναλάβει και επίσημα τον Πανιώνιο, θα κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο, στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass