ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΪΟΥΛΗΣ:

Στήριξη στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2019 20:37

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», φίλος του μπάσκετ, Κώστας Βαϊούλης με αφορμή την προσπάθεια που γίνεται με τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ζητάει να στηριχθεί από τη δημοτική αρχή λέγοντας: «Μεγάλωσα βλέποντας να παίζουν μπάσκετ ο

Σταυρόπουλος, ο Ζώης, ο Κουραμάς, ο Λέκκας, ο Ράπτης, ο Ράρας και μαθαίνοντας τις ιστορίες του Νικόδημου, του Ζαχαρακόπουλου, του Ζαμπούλη, των αδελφών Μηλιώνη, του Λελούδα και άλλων γιατί προέρχομαι από τον χώρο του αθλήματος. Με χαρά λοιπόν βλέπω μια ομάδα από τη Λάρισα χωρίς μεταφορά ΑΦΜ να θέλει να ηγηθεί μιας προσπάθειας ανάκαμψης του αθλήματος. Μαθαίνω ότι ο Θόδωρος Ριζούλης είναι ένας πολύ ικανός παράγοντας, βλέπω με χαρά τον Τζήμα να είναι μέλος της τεχνικής ηγεσίας και παίκτες Λαρισαίους όπως ο Βαβάτσικος, ο Σπυρόπουλος (γιος του αείμνηστου φίλου Τάσου), ο Λόλας και ο Τσιλούλης. Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να στηριχθεί και να δημιουργηθούν οι βάσεις για να μην είναι «κομήτης» το λαρισινό μπάσκετ από την Α1 Εθνική αλλά μόνιμος «κάτοικος» της κατηγορίας. Μόνο έτσι θα έρθει η πραγματική ανάπτυξη του αθλητισμού και θα δοθεί η προστιθέμενη αθλητική αξία που χρειάζεται η πόλη. Η δημοτική αρχή οφείλει να αγκαλιάσει και να βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass