Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 1-0 ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2019 16:23

Νικηφόρο αποδείχθηκε το δεύτερο παιχνίδι της περιόδου προετοιμασίας για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε προχθές στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" του νεοφώτιστου στην Α' ΕΠΣΛ-DeTox ΑΟ Μαυροβουνίου με 1-0.

Οι "πράσινοι" του Γιάννη Τσακμακίδη έφθασαν στο γκολ στο 55' με κεφαλιά του Παναγιώτη Γαλάνη που αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Τόλιου, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Σιάρκου είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο εν όψει της παρθενικής συμμετοχής τους στη μεγάλη κατηγορία του νομού. Αξιοσημείωτη η επιστροφή του αρχηγού του ΑΟ Μαυροβουνίου Χρήστου Μαντζαφούλη στο γήπεδο, όπου πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους με τη φανέλα του Οικονόμου, από το τοπικό πρωτάθλημα στη Δ' και ακολούθως στη Γ' Εθνική (2009-2011). Τον αγώνα διηύθυνε κάνοντας μία καλή προπόνηση ο Αδάμος Κουκούλης, με την υποδειγματική συνεργασία των βοηθών Αλέξανδρου Πάτση και Τάνιας Κουτίνα. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας (58' Σαμπανλάρι), Πατσής (61' Ντούφας - 90'+1' Παρασκευούδης), Μπουμπουνάρας (46' Μπαράς υπό δοκιμήν - 88' Αναγνωστούλης), Καρλιάμπας (67' Μάρκο), Γαλάνης (69' Ποτούσογλου), Μιφτάρι (88' Πίπιλας), Τσιούτσιας (46' Τόλιος), Καραλούλης (86' Καραγιάννης), Τσέκα υπό δοκιμήν (46' Μουλτσιάς), Μπαλογιάννης (86' Αποστολάκης), Λαζαρίδης (60' Δραγατσίκης). ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Γιάννης Σιάρκος): Mαγαζιώτης (46' Ριζόπουλος), Δ.Μπάγκας, Σάπιος (60' Νότας), Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης (68' Κ.Μπάγκας), Μούμος, Β.Μπατζέλας (69' Ζιάρρας), Ν. Μπατζέλας, Γαρουφαλλιάς, Σπανός, Αρσ. Μπάγκας. * Επόμενο (τρίτο) φιλικό παιχνίδι για τον Οικονόμο είναι αυτό του Σαββάτου, οπότε θα αγωνισθεί στο Νέο Κεραμίδι Κατερίνης κόντρα στον τοπικό Εθνικό που μετέχει στην Α' Κατηγορία Πιερίας. Από την πλευρά του ο ΑΟ Μαυροβουνίου θα υποδεχθεί αύριο τον Αετό Μακρυχωρίου, στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass