Λαρισαϊκός: Ανταγωνιστικός και στην Α1 τοπική κατηγορία

ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 22:15

Του Aρη Γκουτρουμάνη
Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή άνοδο ο Λαρισαϊκός υπόσχεται στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας και παράλληλα να πραγματοποιήσει αξιοπρεπή πορεία ανάλογη της ιστορίας του.


Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τη σεζόν με φιλοδοξίες, ωστόσο μία από τις βασικές τους προτεραιότητες είναι να δώσουν κίνητρα στα νέα παιδιά. Ο πρωταθλητισμός δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τον Λαρισαϊκό, που θέλει να επανδρώσει σταδιακά την ανδρική ομάδα με ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τις ακαδημίες του.
«Ο Λαρισαϊκός είναι μία ιστορική ομάδα. Επιστρέφει και πάλι στην Α1 μετά από χρόνια με τα δικά του παιδιά. Συνεχίζουμε με νέα παιδιά από την ακαδημία μας και στόχος μας είναι σε λίγα χρόνια η ομάδα να στηρίζεται μόνο στα δικά της παιδιά», σχολίασε ο ταμίας του Λαρισαϊκού, Χρήστος Γάτος, μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε:
«Εύχομαι σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία και να είμαστε στο τέλος της σεζόν πάλι όλοι μαζί. Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για τα σωματεία. Παλεύουμε για να κρατήσουμε τις ομάδες ζωντανές. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια απ’ όλους, την πολιτεία, τους τοπικούς φορείς κ.λπ. για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Μεταγραφικά κινούμαστε για να αποκτήσουμε παίκτες εκεί που χρειαζόμαστε. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουν τα μικρά παιδιά, να αναδειχθούν και να προχωρήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.
Εμείς μπήκαμε στον όμιλο των Φαρσάλων. Πιστεύω ότι είναι δυνατός όμιλος με πολύ καλές ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Πιστεύω θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και θα πετύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε ο Χρήστος Γάτος.

 MG 2971
Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Για τον νέο τεχνικό του Λαρισαϊκού Κώστα Παπακωστούλη, η φετινή σεζόν θα πρέπει να αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της περσινής, ούτως ώστε η ομάδα να διατηρήσει την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που είχε.
«Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο καλό ποδόσφαιρο που παίχτηκε πέρυσι. Να έχουμε και σ’ αυτήν την κατηγορία μία καλή παρουσία» είπε ο τεχνικός των «πρασίνων... και πρόσθεσε:
«Στηριζόμαστε κατά βάση στα παιδιά της ακαδημίας, γι’ αυτό φέτος θα παρουσιάσουμε ένα νεανικό αλλά ανταγωνιστικό σύνολο. Παράλληλα έχουμε προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών και περιμένουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά οι στόχοι μας είναι να εξασφαλίσουμε μία άνετη και γρήγορη παραμονή.
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Υπάρχουν άλλες 16 καινούριες ομάδες οι οποίες ήρθαν από χαμηλότερη κατηγορία. Θεωρητικά αυτό λέει ότι ίσως πέσει λίγο το επίπεδο, αλλά βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες κάνουν προσπάθειες και ενισχύονται, οπότε δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο» κατέληξε ο Κώστας Παπακωστούλης.

Οι αλλαγές στο ρόστερ
Αποκτήθηκαν: Κουρούκας (Αμυγδαλέα), Αθανασίου (ΑΕΛ Κ17), Μπουμπουνάρας (Ηρακλής Λάρισας), Μιλτιάδης (Ομορφοχώρι), Δασκαλόπουλος (Χειμάδι).
Αποχώρησαν: Μπάλλας, Τσιτσιώνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass