Καταλήγουν σε παίκτη

*ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ-ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ *ΠΩΣ ΕΙΔΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2019 22:16

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο το νέο πρωτάθλημα της Super League με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ατρόμητο Αθηνών στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή δεν δείχνει υψηλό δείκτη ετοιμότητας και ο νέος τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Σήμερα, ο προπονητής θα έχει στην Αθήνα συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια (η οποία δεν έγινε χθες γιατί η ομάδα σήμερα έχει ρεπό) ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη που ήδη έχει εντοπισθεί, αλλά ακόμη δεν συμφώνησαν να βρίσκεται στη Λάρισα. Επίσης, θα συζητήσουν θέματα που αφορούν στην οργάνωση της ομάδας.

Παράλληλα, ο τεχνικός δεν έδειξε να ανησυχεί για τη μέτρια αγωνιστική εικόνα που είχε η ΑΕΛ στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, προχθές στο Βελεστίνο, όπου η λαρισινή ομάδα κέρδισε με 1-0 χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Φιλίποβιτς στο 84' αλλά χωρίς να ικανοποιήσει.

Μάλιστα στους παίκτες του είπε ότι η εικόνα που υπήρχε στο φιλικό δεν αποτελεί κριτήριο για τον ίδιο, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Σίγουρα ο προπονητής ήξερε ότι η ομάδα στο φιλικό δεν θα έχει καλή εικόνα, αφού επιβάρυνε πολύ τη φυσική κατάσταση των παικτών τις τελευταίες μέρες, σε μια προσπάθεια να πάρουν τρεξίματα.

Από αύριο, όμως, αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών και αυτό που προβληματίζει τον Γρηγορίου είναι ότι η ομάδα έχει γίνει με στόχο να παίζει μια τακτική 3-5-2 και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μπορεί να κάνει μετασχηματισμό της τακτικής σε 4-4-2 αν βρεθεί πίσω στο αποτέλεσμα.

Σίγουρα το έμψυχο δυναμικό είναι πολύ καλό και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε τακτική.

Του Σωτ. Κέλλα

* * *

ΜΑΡΚΟ ΝΟΥΝΙΤΣ

Την Κυριακή καλύτεροι

Βρήκαμε χθες τον πρώτο σκόρερ της περσινής ΑΕΛ Σλοβένο Μάρκο Νούνιτς και τον ρωτήσαμε για την ομάδα. Μας είπε: «Χθες μπορεί να μην ήμασταν καλοί στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά με τον Ατρόμητο Αθηνών θα είμαστε καλύτεροι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass