Παμψηφεί στην Α1 ο Ερμής Αγιάς Λάρισας

*ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ *ΣΗΜΕΡΑ Η Γ.Σ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΕ «ΛΑΡΙΣΑ»

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2019 22:10

Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ερμή Αγιάς Λάρισας και το μπάσκετ της πόλης. Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν με ψήφους 5-0 τη wild card και ετοιμάζονται πλέον για την παρθενική τους συμμετοχή στην Α1 Εθνική. Μαζί τους ετοιμάζεται και ολόκληρη η πόλη της Λάρισας για τη μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας, που διεκδικούσε μαζί με τον Κόροιβο Αμαλιάδας την κενή θέση στην Α1, μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και την κοινή πορεία Κύμης-Λαυρίου και Χολαργού-Κολοσσού Ρόδου, ήταν εξ αρχής το φαβορί και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες, διά στόματος του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Γιώργου Τσαγκρώνη, ο οποίος πριν τη χθεσινή κλήρωση των Εθνικών Κατηγοριών ανακοίνωσε ότι η ειδική πενταμελής επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα (5-0) να δώσει τη wild card στην ομάδα της Λάρισας.

«Σε ό,τι αφορά στα πρωταθλήματα συνεδρίασε η επιτροπή και με ψήφους με 5-0 αποφάσισε στην Α1 Ανδρών να αγωνιστεί ο Ερμής Αγιάς ή μάλλον Λάρισας, αφού θα έχει έδρα την πόλη. Είναι μια ομάδα που καλύπτει μια τεράστια περιοχή. Είναι στο χέρι των ανθρώπων της να κατορθώσουν να συστρατευτούν και να παρουσιάσουν και αυτοί γήπεδα γεμάτα, χωρίς τα γνωστά γεγονότα που συμβαίνουν και είναι μακριά από το δικό μας άθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους και επίτευξη κάθε στόχου σας» ήταν τα λόγια του κ. Τσαγκρώνη.

ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Ο Ερμής Αγιάς έκανε "ντεμπούτο" στις Εθνικές κατηγορίες τη σεζόν 2015-16 και έκτοτε παρουσιάζει μία σταθερά ανοδική πορεία. Κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική και προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17, κερδίζοντας στη συνέχεια την άνοδο στην Α2 Εθνική. Στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα μετείχε τις δύο τελευταίες περιόδους (2017-19) μέχρι δηλαδή και πέρυσι. Το όραμα του προέδρου του συλλόγου κ. Θεόδωρου Ριζούλη ήταν να φτάσει η ομάδα στο υψηλότερο σκαλί του Ελληνικού μπάσκετ εκπροσωπώντας την πόλη της Λάρισας κι αυτό έγινε χθες πραγματικότητα. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Γ.Σ. του Ερμή Αγιάς Λάρισας για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Η ομάδα που θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής θα ονομάζεται «Λάρισα», θα έχει έδρα το κλειστό της Νεάπολης και θα εκπροσωπεί τη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Θ. ΡΙΖΟΥΛΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ

ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α1»

Μπορεί η είδηση της ανόδου στην Α1 Εθνική να ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη στις τάξεις του Ερμή, ωστόσο γέμισε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Ριζούλης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα και την πόλη, αλλά από αύριο πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε ομαδικά ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της basket league. Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις ψηλά αλλά να κρατηθείς στην κορυφή. Αυτός θα είναι ο επόμενός μας στόχος».

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Ερμή, Θεόδωρος Ριζούλης, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι ημέρα χαράς για την πόλη της Λάρισας και μία δικαίωση για την ομάδα. Παράλληλα είναι και μία ιστορική ημέρα για τον Ερμή γιατί μία προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και 12 χρόνια έφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι. Ούτε εμείς δεν φανταζόμασταν τότε, όταν ξεκινούσαμε αυτήν την προσπάθεια, ότι θα φτάσουμε τόσο ψηλά.

Από αύριο θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να οργανώσουμε την ομάδα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στα υπόλοιπα επίπεδα, ούτως ώστε να συγκροτήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να προσελκύσουμε τον κόσμο της Λάρισας αλλά και τους χορηγούς. Ο στόχος μας είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Δεν είμαστε ομάδα φωτοβολίδα. Θέλουμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στην Α1 Εθνική. Είμαι Λαρισαίος και θα είμαι πάντα εδώ. Γι' αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου της Λάρισας αλλά και των χορηγών» κατέληξε ο κ. Ριζούλης.

ΑΠΟ ΤΟ 2010…

Κάνοντας μία σύντομη ιστορική αναφορά αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολύμπια τη σεζόν 2009-10 έπαιξε ως εκπρόσωπος της Λάρισας στην Α1 Εθνική, ενώ πρόσφατα (τη σεζόν 2017-18) είχε γίνει το εγχείρημα ΓΣΛ-Φάρος το οποίο ωστόσο δεν ευοδώθηκε, αφού η ομάδα την επόμενη χρονιά μετακόμισε στη Λήμνο ως Ήφαιστος Λήμνου. Έτσι μετά από μία σχεδόν δεκαετία η Λάρισα αποκτά και πάλι ομάδα στην Α1 Εθνική.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

* * *

Το πρόγραμμα του Ερμή Αγιάς

Το πλήρες πρόγραμμα της Basket League, μετά και την απόφαση της ΕΟΚ για παρουσία του Ερμή Αγιάς στη διοργάνωση της νέας σεζόν. Συνοπτικά:

(28/9/19) 1η αγωνιστική - 14η (4/1/20)

Περιστέρι-Ηρακλής

Ήφαιστος Λήμνου-Ρέθυμνο

Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ιωνικός Νικαίας-Λαύριο

Ερμής Αγιάς-Προμηθέας Πάτρας

Άρης-ΠΑΟΚ

(5/10/19) 2η αγωνιστική - 15η (11/1/20)

Ρέθυμνο-Περιστέρι

Πανιώνιος-Ήφαιστος Λήμνου

ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου

Λαύριο-Παναθηναϊκός

Προμηθέας Πάτρας-Ιωνικός Νικαίας

ΠΑΟΚ-Ερμής Αγιάς

Ηρακλής-Άρης

(12/10/19) 3η αγωνιστική - 16η (25/1/20)

Περιστέρι-Πανιώνιος

Ήφαιστος Λήμνου-ΑΕΚ

Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο

Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πάτρας

Ιωνικός Νικαίας-ΠΑΟΚ

Ερμής Αγιάς-Άρης

Ηρακλής-Ρέθυμνο

(19/10/19) 4η αγωνιστική - 17η (1/2/20)

ΑΕΚ-Περιστέρι

Λαύριο-Ήφαιστος Λήμνου

Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Άρης-Ιωνικός Νικαίας

Ερμή Αγιάς-Ηρακλής

Πανιώνιος-Ρέθυμνο

(26/10/19) 5η αγωνιστική - 18η (8/2/20)

Περιστέρι-Λαύριο

Ήφαιστος Λήμνου-Προμηθέας Πάτρας

Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-Άρης

Ιωνικός Νικαίας-Ερμής Αγιάς

Ηρακλής-Πανιώνιος

Ρέθυμνο-ΑΕΚ

(2/11/19) 6η αγωνιστική - 19η (29/2/20)

Προμηθέας Πάτρας-Περιστέρι

ΠΑΟΚ-Ήφαιστος Λήμνου

Άρης-Κολοσσός Ρόδου

Ερμής Αγιάς-Παναθηναϊκός

Ιωνικός Νικαίας-Ηρακλής

Λαύριο-Ρέθυμνο

ΑΕΚ-Πανιώνιος

(16/11/19) 7η αγωνιστική - 20η (7/3/20)

Περιστέρι-ΠΑΟΚ

Ήφαιστος Λήμνου-Άρης

Κολοσσός Ρόδου-Ερμής Αγιάς

Παναθηναϊκός-Ιωνικός Νικαίας

Ηρακλής-ΑΕΚ

Ρέθυμνο-Προμηθέας Πάτρας

Πανιώνιος-Λαύριο

(23/11/19) 8η αγωνιστική - 21η (14/3/20)

Άρης-Περιστέρι

Ερμής Αγιάς-Ήφαιστος Λήμνου

Ιωνικός Νικαίας-Κολοσσός Ρόδου

Παναθηναϊκός-Ηρακλής

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

Προμηθέας Πάτρας-Πανιώνιος

Λαύριο-ΑΕΚ

(30/11/19) 9η αγωνιστική - 22η (21/3/20)

Περιστέρι-Ερμής Αγιάς

Ήφαιστος Λήμνου-Ιωνικός Νικαίας

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός

Ηρακλής-Λαύριο

Ρέθυμνο-Άρης

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας

(7/12/19) 10η αγωνιστική - 23η (28/3/20)

Ιωνικός Νικαίας-Περιστέρι

Παναθηναϊκός-Ήφαιστος Λήμνου

Κολοσσός Ρόδου-Ηρακλής

Ερμής Αγιάς-Ρέθυμνο

Άρης-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Προμηθέας Πάτρας-Λαύριο

(14/12/19) 11η αγωνιστική - 24η (4/4/20)

Περιστέρι-Παναθηναϊκός

Ήφαιστος Λήμνου-Κολοσσός Ρόδου

Ηρακλής-Προμηθέας Πάτρας

Ρέθυμνο-Ιωνικός Νικαίας

Πανιώνιος-Ερμής Αγιάς

ΑΕΚ-Άρης

Λαύριο-ΠΑΟΚ

(21/12/19) 12η αγωνιστική - 25η (11/4/20)

Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι

Ήφαιστος Λήμνου-Ηρακλής

Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο

Ιωνικός Νικαίας-Πανιώνιος

Ερμής Αγιάς-ΑΕΚ

Άρης-Λαύριο

ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πάτρας

(28/12/19) 13η αγωνιστική - 26η (15/4/20)

Περιστέρι-Ήφαιστος Λήμνου

Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρόδου

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-Ιωνικός Νικαίας

Λαύριο-Ερμής Αγιάς

Προμηθέας Πάτρας-Άρης

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές

* * *

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ:

Η Θεσσαλία παίρνει θέση στην Α1 Εθνική

Για την άνοδο μέσω wild card του Ερμή Αγιάς στην Α1 εθνική κατηγορία ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η Θεσσαλία παίρνει ξανά θέση στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ χάρη στον Ερμή Αγιάς που στόχο έχει να αγκαλιάσει όλο τον νομό Λάρισας.

Εύχομαι η άνοδος αυτή, που επιτεύχθηκε με τη συμπαράσταση όλων των φορέων της περιφερειακής ενότητας Λάρισας, να μην είναι παροδική αλλά μόνιμη για το καλό του αθλήματος και προπαντός να μην ξαναγυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια του λαρισινού μπάσκετ.

Εύχομαι η προσπάθεια αυτή να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις ομάδες της Θεσσαλίας και να γίνει παράδειγμα προ μίμηση. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει κάθε αθλητική προσπάθεια και θα συνεχίσει να το κάνει γιατί κάνουμε πράξη το σλόγκαν που έχουμε υιοθετήσει από την αρχή της θητείας μας ότι «ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια».

* * *

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ:

Η ιστορία συνεχίζεται

«Το όνειρο της ανόδου μέσω wild card του Ερμή Αγιάς έγινε πραγματικότητα» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αν. γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας και συνεχίζει: «Ο Ερμής Αγιάς καλείται να πορευτεί από σήμερα στα χνάρια δύο ιστορικών ομάδων του ΓΣΛ και της Ολύμπια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη Α1 εθνική κατηγορία. Ο μεν πρώτος ήταν αυτός που πρώτος ανέβηκε στη κατηγορία διαγράφοντας την εποχή της υψηλής δημοτικότητας του αθλήματος μια εντυπωσιακή πορεία ενώ η άλλη ομάδα έφθασε να παίζει στην Ευρώπη διαφημίζοντας ακόμα περισσότερο την πόλη της Λάρισας.. Μακάρι ο Ερμής Αγιάς να φανεί αντάξιος συνεχιστής της ιστορίας των δύο άλλων λαρισινών ομάδων και να πετύχει ανάλογες επιτυχίες. Ξεκινάει η νέα αγωνιστική σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία».

* * *

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Τα καλύτερα έρχονται!

Ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την ομόφωνη απόφαση των μελών της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, για τη συμμετοχή της ομάδας του Ερμή Αγιάς στην Basket League επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Θοδωρή Ριζούλη τον οποίο και συνεχάρη.

Σε δήλωσή του ο Θεσσαλός πολιτικός τόνισε ότι «η σημερινή ημέρα αποτελεί δικαίωση για όλους όσοι εργάστηκαν με επιμονή, προκειμένου η Λάρισα να επιστρέψει και πάλι στη Basket League. Η σταθερά ανοδική πορεία των τελευταίων ετών απέδειξε ότι η σωστή και συστηματική δουλειά έχει ορατά, απτά αποτελέσματα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Θοδωρή Ριζούλη που πίστεψε στο όνειρο και μαζί με τους συνεργάτες του το έκανε πράξη!

Τα παιδιά του Ερμή καλούνται να γράψουν το δικό τους κεφάλαιο στην μπασκετική μας ιστορία, συνεχίζοντας τη μακρά επιτυχή πορεία της Λάρισας στο πρόσφατο παρελθόν.

Παραμένοντας αρωγός και συμπαραστάτης στη μεγάλη προσπάθεια που μόλις ξεκινά, τους εύχομαι να έχουν το απαραίτητο ψυχικό και σωματικό σθένος για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της μεγάλης μπασκετικής κατηγορίας και να συνεισφέρουν στην ανύψωση των ιδεωδών του αθλητισμού που τόσο χρειάζεται η πατρίδα μας.

Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα έρχονται!».

* * *

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ:

Ας είναι αυτή η αρχή μιας επαγγελματικής πορείας

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ που ανάβει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του Ερμή Αγιάς στην Basket League, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον λαρισινό αθλητισμό καθώς μετά την ομόφωνη απόφαση των μελών της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, η ομάδα του Ερμή Αγιάς θα εκπροσωπεί τον νομό στα σαλόνια της Basket League. Είναι γνωστό πως η Λάρισα είναι μια περιοχή με ένδοξο παρελθόν που έδωσε στο ελληνικό μπάσκετ μεγάλα ταλέντα, τα οποία κόσμησαν με την παρουσία τους το άθλημα και τον τόπο καταγωγής τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο κ. Θοδωρή Ριζούλη και όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Ερμή για τον προγραμματισμό, τη στοχοπροσήλωση και το πάθος τους, στοιχεία που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να δηλώσω πως θα σταθώ δίπλα στην ομάδα σε οτιδήποτε χρειαστούν. Ας είναι αυτή η αρχή μιας επαγγελματικής πορείας για την οποία διψούν χιλιάδες αγνοί φίλαθλοι σε ολόκληρο τον νομό».

* * *

ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ:

Μία πραγματικά σπουδαία ημέρα για τον λαρισινό αθλητισμό

Σε δήλωσή του, σχετικά με τη συμμετοχή του Ερμή Αγιάς Λάρισας στην Α1 Εθνική, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ. κ. Χρήστος Καπετάνος τονίζει τα εξής:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία πραγματικά σπουδαία ημέρα για τον λαρισινό αθλητισμό. Ειδικότερα, εκφράζουμε τη μεγάλη χαρά και ικανοποίησή μας για την επιλογή να δοθεί η wild card για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Basket League στον Ερμή Αγιάς Λάρισας.

Η συμμετοχή του Ερμή Αγιάς στην κορυφαία κατηγορία καλαθοσφαίρισης της χώρας συμπληρώνει ένα κενό ετών, καθώς οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ.

Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα τόσο από τις σημαντικές ομάδες του παρελθόντος όσο και από τους σπουδαίους Λαρισαίους καλαθοσφαιριστές.

Παράλληλα, θα αποτελέσει έναν ακόμα μοχλό εξωστρέφειας του Νομού μας.

Ως ΝΟΔΕ Λάρισας Ν.Δ., θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια και τους αγώνες του Ερμή Αγιάς στην Basket League».

* * *

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ:

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα του Ερμή Αγιάς

Αναφορικά με την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς για τη συμμετοχή της στην Basket League ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πορεία της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που έχει γίνει σ’ όλα τα επίπεδα, ώστε να δημιουργηθεί ένας σύλλογος με στέρεες βάσεις, ικανός να διεκδικεί κάθε φορά και ψηλότερες κορυφές.

Διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά, η ομάδα του Ερμή απέδειξε πως μπορεί επάξια να εκπροσωπήσει το μπάσκετ της περιοχής μας στις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας μας.

Ο Δήμος Αγιάς στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα μπάσκετ του Ερμή, σε όλα τα επίπεδα, κατανοώντας πως η πορεία της ομάδας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τα αθλητικά δεδομένα της Αγιάς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα, στους παράγοντες, στους προπονητές και τους παίκτες του Ερμή, στις καινούριες όμορφες περιπέτειές τους και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε πάντα αρωγοί της προσπάθειάς τους, αντλώντας δύναμη από τους κοινούς μας στόχους».

* * *

Ο ΕΣΑΚΕ καλωσόρισε τον Ερμή Αγιάς

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ καλωσόρισε χθες τον Ερμή Αγιάς στην basket league. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ομόφωνη απόφασή της, η επιτροπή ειδικής αδειοδότησης αποφάσισε τη συμμετοχή του Ερμή Αγιάς ως 14η ομάδα της Basket League για τη σεζόν 2019-20.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος καλωσορίζουν τον Ερμή Αγιάς στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ερμή Αγιάς, με έδρα την περιοχή Αγιάς Λάρισας, ιδρύθηκε το 1984 και αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία».

* * *

Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 1960:

Είναι μία μεγάλη ημέρα

Για την άνοδο του Ερμή Αγιάς στην Α1 Εθνική, το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού σωματείου του Δωτιέα Αγιάς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την πόλη μας την Αγιά και γενικότερα για τον νομό Λάρισας. Ο Ερμής Αγιάς θα είναι ο εκπρόσωπος του λαρισινού μπάσκετ στην Α1 Εθνική κατηγορία Basket League. Ως Διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Ερμή Αγιάς και ευχόμαστε καλή χρονιά με ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass