Απόλαυσαν το μυθικό βουνό του Ολύμπου

ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ «ΖΕΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2019 18:37

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά στον Όλυμπο, ο Ορειβατικός αγώνας ανάβασης - κατάβασης Ολύμπου «Ζευς».


Στον αγώνα έλαβαν μέρος δεκάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική ομορφιά του μυθικού βουνού του Ολύμπου.
Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες στην κατηγορία του, αθλητές και αθλήτριες υπερέβαλαν εαυτόν, ενώ οι κορυφογραμμές και κορυφές του Ολύμπου τούς πρόσφεραν απίστευτη θέα.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξε για άλλη μια φορά τον αγώνα, ενώ τις απονομές έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Σάκης Παιδής, ο οποίος δήλωσε: « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ειδικά ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, γι’ αυτό τον λόγο έχουν ολοκληρωθεί και είναι σε εξέλιξη δεκάδες έργα αθλητικών υποδομών, ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς ώστε να πραγματοποιούνται στη Θεσσαλία αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, τα οποία προβάλουν την περιοχή μας και τονώνουν την τοπική οικονομία».
Οι διοργανωτές του αγώνα ευχαριστούν τους υποστηρικτές του: την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο και τον κ. Παιδή Σάκη, που βρίσκονταν κάθε στιγμή κοντά τους, τους αδερφούς Τσιάτσικα για τον εφοδιασμό στους σταθμούς και όχι μόνον, καθώς και το ΚΕΟΑΧ για τη δική του συμβολή σε ο,τιδήποτε χρειάστηκε.
Επίσης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και στους εθελοντές, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα, έδωσαν ταυτότητα στον αγώνα και συνέβαλαν τα μέγιστα, για την επιτυχία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass