ΠΑΟΛ Αβέρωφ:

Νεανικό σύνολο με φιλοδοξίες

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΥΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2019 22:41

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ επιστρέφει στη μεγάλη τοπική κατηγορία, προερχόμενος από δύο διαδοχικές ανόδους που συνοδεύτηκαν από ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε Β’ και Α1 ΕΠΣΛ.

Ήταν μία σημαντική επιτυχία η οποία κυρίως πιστώνεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι κατάφεραν να σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος αυτής της προσπάθειας και να φέρουν ξανά την ομάδα εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται. Με την ίδια φιλοσοφία ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ θα πορευθεί και στο νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ με στόχο να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. «Η ομάδα επέστρεψε στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Ήταν ένας στόχος τον οποίο υλοποιήσαμε. Από δω και πέρα θέλουμε να είμαστε μέσα στο πνεύμα της νέας κατηγορίας και να πλασαριστούμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Θα στηριχτούμε και πάλι στα νεαρά παιδιά και θα δουλέψουμε σκληρά κρατώντας χαμηλούς τόνους» είπε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κουκουλιαύκας και πρόσθεσε: «Σίγουρα ο στόχος μας δεν είναι εύκολος, γιατί το νέο πρωτάθλημα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Επομένως χρειάζεται υπομονή και μεράκι για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε σ’ αυτήν την κατηγορία».

Θ. ΚΟΤΣΙΒΟΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Στη φιλοσοφία του συλλόγου και στη στήριξη που παρέχει -σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό- η ακαδημία στην ανδρική ομάδα αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Θεοχάρης Κοτσιβός. «Ανεβήκαμε δύο κατηγορίες ως πρωταθλητές τα δύο τελευταία χρόνια στηριζόμενοι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να στηριζόμαστε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο να φαίνεται η δουλειά της ακαδημίας. Οι νεαροί παίκτες που ανέρχονται στην ανδρική ομάδα να παίρνουν παιχνίδια και να πρωταγωνιστούν. Πέρσι και πρόπερσι πρωταγωνίστησαν ορισμένα παιδιά από την εφηβική ομάδα τα οποία σιγά-σιγά ανδρώνονται. Έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω και το Αβέρωφ θα συνεχίσει να μεγαλουργεί με τα δικά του παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτσιβός και πρόσθεσε: «Είναι μία επιτυχία η οποία ανήκει και στους προηγούμενους παράγοντες και στις επιλογές προπονητών που έκαναν τα τελευταία χρόνια, προσλαμβάνοντας άξια παιδιά. Γίνεται δουλειά σε βάθος. Θέλουμε τα παιδιά της συνοικίας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να ξεφύγουν από τη λαίλαπα των κινητών τηλεφώνων και του υπολογιστή, να ζήσουν τη ζωή τους, να αρχίσουν να αναπνέουν και να εκτιμήσουν το τι είναι ομαδικότητα και το τι είναι οικογένεια, δηλαδή αυτό που έχουμε εμείς εδώ. Στον σύλλογό μας επικρατεί οικογενειακό κλίμα που με κάνει να νιώθω σαν πατέρας όλων αυτών των παιδιών» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Το μήνυμα των παικτών

Στη φιλοσοφία της ομάδας, στον χαμηλό μ.ο. ηλικίας της και στους στόχους της νέας χρονιάς αναφέρθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών: Ηλ. Λιλολάρι: «Εύχομαι η χρονιά να είναι επιτυχημένη όπως και οι προηγούμενες δύο, όχι ως προς την άνοδο, αλλά ως προς την υγεία που εκπέμπει η ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της. Αγώνα με τον αγώνα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, γιατί η ομάδα στην πλειοψηφία της αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν όρεξη και διάθεση να διακριθούν. Από κει πέρα εύχομαι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά μας». Π. Μπαρούτας: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα είναι νεανική, ωστόσο υπάρχουν και κάποια έμπειρα παιδιά. Κάνουμε μία πολύ καλή προετοιμασία, περιμένουμε να έρθουν κάποια παιδιά ακόμα και ελπίζουμε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν». Χρ. Ντέκας: «Η ομάδα διαθέτει νεανικό ρόστερ κι έτσι θα συνεχίσουμε. Κάνουμε μία καλή προετοιμασία, δυνατή, σκληρή για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα». Δ. Αλατάς: «Ήρθα σε μία ομάδα η οποία έχει εξαιρετικό κλίμα και θα προσπαθήσουμε μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά. Εμείς είμαστε ένα νεανικό σύνολο και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Τα νέα πρόσωπα

Αλατάς (Αμπελωνιακός), Μερτζανίδης (Νίκη Μιχαήλ), Αναγνωστόπουλος (επέστρεψε), Κατσιώτης (Βούναινα). Τα φιλικά 13/8 Μαυροβούνι 20/8 ΑΕΛ Κ17 24/8 Δωτιέας Αγιάς 29/8 Ηρακλής Λάρισας 1/9 Πελασγιώτιδα 7/9 Δήμητρα Γιάννουλης

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass