Φιλικό και στο Ζάγκρεμπ ενδέχεται να παίξει ο Απόλλων Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ AL WASL (DUBAI)

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2019 15:01

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι ενδέχεται να δώσει ο Απόλλων Λάρισας, λίγο πριν επιστρέψει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, που διεξάγεται, κοντά στα σύνορα Σλοβενίας και Αυστρίας στην Kranjska Gora.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή 4 Αυγούστου, πιθανότατα να παίξει στο Ζάγκρεμπ φιλικό που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα και την επόμενη ημέρα η αποστολή των «κυανόλευκων» θα επιστρέψει στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 19:00 (ώρα Ελλάδος- 18:00 τοπική ώρα), ο Απόλλων θα αγωνιστεί με την AL Wasl (Dubai) στο Λιέντ της Αυστρίας και όχι στο Bischofshofen, όπως αρχικά είχε οριστεί το παιχνίδι, 120 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που διαμένει η αποστολή της λαρισινής ομάδας.

Στο σημερινό φιλικό ο τεχνικός Άριαν Μπελά, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Κωστούλα, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μετά από έναν τραυματισμό που αντιμετωπίζει και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά τα δύο φιλικά που θα δώσει στη Φιλιππούπολη με τη Λαμία και τον Ν.Π.Σ. Βόλου στις 10 και 12 Αυγούστου αντίστοιχα  ώρα έναρξης 18:45), ο Απόλλων Λάρισας έκλεισε ένα ακόμη φιλικό με τον Πιερικό, ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου, στην Κατερίνη.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass