Τη Δευτέρα καταθέτει τον φάκελο ο Ερμής Αγιάς

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9/8 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΔΩΣΕ Η ΕΟΚ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α1

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2019 15:35

Με την αισιοδοξία ότι ο Ερμής Αγιάς θα είναι η ομάδα που θα επιλεγεί για να καλύψει την κενή θέση στην Α1 Εθνική του μπάσκετ, οι άνθρωποι του Συλλόγου καταθέτουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) τον σχετικό φάκελο. Όπως είναι γνωστό, τη θέση στην Α1 Εθνική διεκδικεί και ο Κόροιβος, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η περίπτωση του ΟΦΗ φαίνεται να απομακρύνεται.

Η αισιοδοξία των ανθρώπων του Ερμή Αγιάς πηγάζει αφενός από το γεγονός ότι η ομάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της στην Α1 (μεταξύ των άλλων απαιτείται το σωματείο να μην έχει καμία οφειλή, για το οποίο ο πρόεδρος κ. Ριζούλης έκανε επίσημη κατάθεση σε συμβολαιογράφο, στοιχείο που επισυνάπτεται στον σχετικό φάκελο) και αφετέρου από τις επαφές που είχαν τόσο ο κ. Ριζούλης όσο και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο στον Βόλο, οι συζητήσεις των οποίων έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Εν τω μεταξύ, η ΕΟΚ απηύθυνε πρόσκληση στα σωματεία και τις ΚΑΕ που ενδιαφέρονται να καλύψουν την κενή θέση στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, να καταθέσουν στην Ομοσπονδία φάκελο με όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα μέχρι τις 9 Αυγούστου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε. που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης για την πλήρωση της κενής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό διαδικασία επιλογής, με την κατάθεση στην Ε.Ο.Κ. φακέλου στον οποίο θα περιέχονται όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα στοιχεία, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και μέχρι ώρα 14.00.

Επισημαίνεται ότι οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία αδειοδότησης είναι αυτές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass