Η ΑΕΛ ξεκινά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2019 22:16

Μετά από δύο εβδομάδες στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η ΑΕΛ θα συνεχίσει από σήμερα τις προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Το ευχάριστο για τους «βυσσινί» είναι πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί στη διάρκεια της παρουσίας της στην Πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς με τους συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν χωρίς προβλήματα.

Οι «βυσσινί» έδωσαν τρία φιλικά παιχνίδια μέχρι τώρα και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με Πανιώνιο και Ν.Π.Σ.Βόλο αντίστοιχα, ενώ στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες αυτές φιλικές αναμετρήσεις, η ΑΕΛ δείχνει πως στέκεται πολύ καλά αμυντικά και αυτό που θα αναζητήσει στη συνέχεια ο προπονητής, είναι να υπάρχει και ανάλογη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Σε κάθε περίπτωση τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τη νέα σεζόν, φυσικά και είναι πολύ νωρίς ακόμη, όμως στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να οδηγήσουν την ΑΕΛ ψηλότερα, σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Σήμερα, μετά την απογευματινή προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΛ Γκόρνταν Πέτριτς θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες στην ταβέρνα που έχει ο αρχηγός των «βυσσινί» Βαγγέλης Μόρας.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ

Από σήμερα λοιπόν ξεκινάει το τρίτο στάδιο προετοιμασίας, που περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, έτσι ώστε η ΑΕΛ να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο στάδιο Περιστερίου, την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών, έχει ως εξής:

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ :Λαμία-ΑΕΛ

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Ξάνθη-ΑΕΛ

18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Ν.Π.Σ. Βόλος-ΑΕΛ

*Επίσης, στις 12 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί και ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο, στο πρώτο ουσιαστικά ματς που θα δώσει η ΑΕΛ εντός νομού Λάρισας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ημερομηνία πάντως θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο αν το ζητήσουν οι «βυσσινί», να γίνει το φιλικό μία ημέρα μετά, στις 13 του μηνός, καθώς την Κυριακή 11 Αυγούστου η ΑΕΛ παίζει στην Ξάνθη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass