Σμόλικας Φαλάνης: Με το βλέμμα ψηλά

* ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» * Β. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2019 22:16

Με την ελπίδα ότι τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αποφευχθούν τα προβλήματα της περσινής περιόδου και ειδικότερα οι σοβαροί τραυματισμοί που δεν επέτρεψαν την ομάδα να παρουσιάσει αυτό ακριβώς που ήθελε, ο Σμόλικας Φαλάνης ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το φετινό πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, θέτοντας εκ νέου υψηλούς στόχους.

Οι «πράσινοι» τερμάτισαν πέρυσι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά τα μεγάλα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στον δρόμο τους, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν σταθερή αξία στον χώρο της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Επομένως, η νέα σεζόν θα είναι πιο απαιτητική και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο τεχνικός Βασίλης Μπακογιάννης «τηρουμένων των αναλογιών οι στόχοι που έχουμε βάλει για φέτος είναι υψηλοί.

Βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, υπάρχει πολύ όρεξη και από εμένα προσωπικά, όσο και από τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση», υποστήριξε ο τεχνικός των πρασίνων», και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε με το υλικό που υπάρχει, γιατί έμεινε ουσιαστικά όλος ο βασικός κορμός, να δημιουργήσουμε μία ομάδα που αφενός να χαίρεται το ποδόσφαιρο και αφετέρου βήμα-βήμα να κοιτάει πιο ψηλά. Μεταγραφικά έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει. Έχουμε αποκτήσει παίκτες που εύχομαι να εγκλιματιστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να φανεί αυτό που θέλουμε.

Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα, το λυπηρό είναι ότι δυσκολεύονται πολλές ομάδες. Δεν είναι καλό να φεύγουν ομάδες, από το πρωτάθλημα γιατί χάνει τη δύναμή του. Εν κατακλείδι πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι παρόμοιο με το περσινό. Θα υπάρχουν δηλαδή 3-4 ομάδες οι οποίες θα παρουσιαστούν πιο δυνατές και θα δείξουν καλύτερη εικόνα» κατέληξε ο Βασίλης Μπακογιάννης.

ΣΩΤ. ΑΠΡΙΛΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Απρίλης, δήλωσε:

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, γιατί σαν ομάδα πέρσι ήμασταν ιδιαίτερα άτυχοι στο κομμάτι αυτό και εύχομαι καμία ομάδα να μην το περάσει. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και φέτος ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι δικοί μας οι στόχοι δεν αλλάζουν. Συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό των τελευταίων χρόνων, δηλαδή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα από ένα όσο το δυνατόν πιο νεανικό σχήμα. Ως διοίκηση και αναφορικά με τα μεταγραφικά, ανταποκριθήκαμε σε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής. Το σχήμα είναι αυτό ακριβώς που θέλει και ελπίζουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου.

Φέτος στο προπονητικό τιμ προστέθηκε ο Γιώργος Καζαζίδης, τον οποίο ευχαριστούμε για τη στήριξή του προς την ομάδα».

 

Το μήνυμα των παικτών

Την αισιοδοξία ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τους υψηλούς στόχους της ομάδας, εξέφρασαν οι παίκτες του Σμόλικα. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Θ. Μολάς: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα. Να είμαστε καλά και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Η ομάδα φέτος δείχνει όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν».

Δ. Παπαγεωργίου: «Εύχομαι υγεία και καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Σμόλικα διαθέτει πολύ καλό υλικό, με μικρούς παίκτες κυρίως, ωστόσο έχει την απαιτούμενη εμπειρία και παράλληλα όρεξη για δουλειά και διάθεση να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Δ. Γκατζούλης: «Η ομάδα ουσιαστικά είναι η ίδια με πέρυσι. Είναι μία ομάδα αρκετά δουλεμένη και με τις προσθήκες που έγιναν θα είναι και τη νέα χρονιά ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε για να είμαστε εκεί που πρέπει».

Στ. Τσούντσουρας: "Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα. Σίγουρα το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, να φανούμε δυνατοί στη συνέχεια και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Το πάρε-δώσε

των παικτών

Ήρθαν: Παπαγεωργίου (Δασοχώρι), Μπόντε (Λάρισα 2012), Τσούντσουρας (Νέοι Απόλλωνα), Χασιώτης (Νίκης Μιχαήλ), Λάλος (Πυρσός Γρεβενών), Πατσιωτός (Τύρναβος 2005).

Αποχώρησαν: Πετράκης, Σέντζας.

Εξετάζει την περίπτωση

Αργεντινού επιθετικού

Ο φετινός Σμόλικας είναι πολύ πιθανό να έχει άρωμα... λατινικής Αμερικής κι αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του Συλλόγου εξετάζουν την περίπτωση Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Λάρισα (η γυναίκα του είναι Λαρισαία). Ο Φράνκο βρέθηκε χθες στην «πρώτη» των «πρασίνων» και το μόνο που απομένει για να φορέσει και επίσημα τη φανέλα του Σμόλικα είναι η έκδοση του δελτίου του.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Φωτ.: Αλ. Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass