Το νέο ξεκίνημα του Βαγγέλη Στουρνάρα

ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Κ-19 ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2019 22:09

Αν και γεννήθηκε δίπλα στη θάλασσα, στη Γλύφα, στο ανατολικότερο σημείο του νομού Φθιώτιδας, ο κάμπος είναι αυτός που γοητεύει τον Βαγγέλη Στουρνάρα και τον κέρδισε τελικά.

Ποδοσφαιριστή (αμυντικός) που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ και απέκτησε πολλούς φίλους στη Λάρισα, όπου παντρεύτηκε και διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι ήταν αρχηγός στην ομάδα του Αλμυρού, η οποία συμμετείχε στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και σχετικά εύκολα εξασφάλισε την παραμονή της.

Ο Αλμυρός ήταν ο τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα και από την καινούρια σεζόν ανοίγει μια νέα σελίδα, που θα αφορά όμως την προπονητική.

Είναι κάτοχος σχολής διπλώματος UEFA B', πολλές φορές τον είδαμε στο AEL FC ARENA να παρακολουθεί αγώνες της ΑΕΛ, όμως είδε και αγώνες του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Football League.

Με τους «κυανόλευκους» θα συνεργαστεί την καινούρια περίοδο (σ.σ. σχετικά είχε αναφέρει και η «Ε» καθώς θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας Κ-19, όπου η διοίκηση του Απόλλωνα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, για να αναδειχτούν παίκτες που μελλοντικά θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Ευάγγελου Στουρνάρα για την θέση του προπονητή της Κ-19.

Ο κ. Στουρνάρας, ένας άνθρωπος με όρεξη για το ποδόσφαιρο, εγκαταλείπει την ενεργό δράση για να ασχοληθεί ουσιαστικά με τον χώρο της προπονητικής.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B', ενώ για 20 χρόνια, αρχής γενομένης από το 1999, αγωνίσθηκε επαγγελματικά ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες όλων των επαγγελματικών κατηγοριών, καταγράφοντας πάνω από 400 συμμετοχές.

Διακρίνεται για το ακέραιο του χαρακτήρα του, ενώ θέλει να μεταδώσει στα νέα παιδιά ό,τι ο ίδιος έμαθε όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που θα κάνει, δηλαδή να δημιουργήσει τις βάσεις για τους αυριανούς άσους της ομάδας μας, με στοιχεία ήθους, κύρους και ταλέντου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ήδη ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που βρέθηκε στην επίσημη «πρώτη» του Απόλλωνα και συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Μαντζανά, σχεδιάζει ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν την Κ-19 και τις κινήσεις που θα κάνει, για να πλαισιώσουν το ρόστερ παιδιά που θα έχουν όρεξη για δουλειά.

*Στη φωτογραφία ο Στουρνάρας, με το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ κ. Γιώργο Βέβη.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass