Κράτησε τη... σημαία του

Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2019 16:27

Ερμής Αγιάς και Νέστορας Κόμματος συνυπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα μπάσκετ από το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ έφτασε στην Α2 εθνική κατηγορία και μπορεί του χρόνου να αγωνίζεται και στην Α1.

Αυτό το «ειδύλλιο» θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, αφού οι δυο τους τα βρήκαν και σε σχετική ανακοίνωση του αγιώτικου συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Νέστορα Κόμματο. Ξεκινήσαμε πριν από έξι χρόνια, από το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, έχοντας ένα μεγάλο όνειρο, να δούμε αυτή την ομάδα να προοδεύει. Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα με την παρουσία του «κοσμήματος» του μπάσκετ, Νέστορα Κόμματου. Μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα με στόχο το καλό της ομάδας μας και τη βελτίωση των συμπαικτών του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι συμπαίκτες του, ακόμη και οι προπονητές του, όταν αποχωρούν από την ομάδα στέκονται με σεβασμό απέναντι στα όσα έχει προσφέρει, αλλά και συνεχίζει να προσφέρει ο Νέστορας. Στον θεσσαλικό κάμπο έκανε και τα πρώτα του αθλητικά βήματα στον Γ.Σ.Λ. Το 2000 πήγε στον Μακεδονικό, κατόπιν στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια και από εκεί στον Άρη για έναν χρόνο. Κατά την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, ως παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης, ο Κόμματος ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με μέσο όρο 21 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ την ίδια χρονιά αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού All-Star Game. Είναι ο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στην ισραηλινή ομάδα της Μακάμπι του Τελ Αβίβ, τη σεζόν 2004-05, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2005. Τη σεζόν 2005-06 αγωνίστηκε επίσης σε Ιταλία και Ισπανία, στις Φορτιτούντο Μπολόνια και Κάχα Σαν Φερνάντο (C.B. Σεβίλλη), ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου 2007 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη ρωσική Λοκομοτίβ Ροστόφ έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί για μία σεζόν και με την Α.Ε.Κ. To Φεβρουάριο του 2008 ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του καλαθοσφαιριστή με τη ρωσική ομάδα, κοινή συναινέσει. Ολοκλήρωσε τη σεζόν αγωνιζόμενος στα Α.Σ. Τρίκαλα 2000. Την περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα της ΑΕΛ 1964, ενώ την επόμενη σεζόν στην Ολύμπια Λάρισας και ακολούθως στο Μαρούσι. Το τέλος της σεζόν 2010-11 τον βρήκε να αγωνίζεται στην τουρκική Μερσίν. Επέστρεψε εκ νέου στο Μαρούσι ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν 2011-12 στην ιταλική Παλακανέστρο Σαντ’ Άντιμο. Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου. Ο Κόμματος έγινε ο πρώτος στα χρονικά Έλληνας παίκτης ομάδας της Α1 που μετακινείται σε άλλη ομάδα της Α1 εντός της ίδιας σεζόν εκμεταλλευόμενος τη σχετική τροποποίηση του αθλητικού νόμου το 2013. Έτσι, ξεκίνησε τη σεζόν 2013-14 στα Τρίκαλα BC και την ολοκλήρωσε με τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου. Από το 2014 αγωνίζεται με τα χρώματα του Ερμή Αγιάς (σεζόν 2014-15 στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Θ., σεζόν 2015-16 στη Γ' Εθνική, σεζόν 2016-17 στη Β' Εθνική, 2017-18 και σεζόν 2018-19 στην Α2 Εθνική). Για άλλη μια χρονιά μαζί μας, του ευχόμαστε υγεία και τα καλύτερα με την ομάδας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass