Πρώτες ενδείξεις για ενδεκάδα

* ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (18.30) * ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΦΟΥΣΕΚ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2019 22:36

Τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΛ στο Καρπενήσι όπου ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αντίπαλος των «βυσσινί» θα είναι ο Παναιτωλικός και το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.30. Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έχει δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με Πανιώνιο και ΝΠΣ Βόλου όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 ενώ ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς και στα δύο έπαιξε με διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημερινό φιλικό θα έχουμε τις πρώτες ενδείξεις για την αρχική ενδεκάδα, καθώς θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί παίκτες αλλά κάποιοι θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δείγμα ότι ο Πέτριτς τους υπολογίζει περισσότερο.

ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΣΤΟΣ

Ο Αργεντινός νεαποκτηθέντας παίκτης Τζόναθαν Μπούστος πήγε με όρεξη στο Καρπενήσι (μάλιστα εντυπωσιάστηκε από την περιοχή και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε βίντεο με τα τοπία της περιοχής) ενώ χθες έκανε κανονικά προπόνηση και σήμερα θα κάνει το πρωί. Βέβαια δεν θα αγωνισθεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι αλλά σίγουρα θα είναι σύντομα στη διάθεση του προπονητή.

ΚΡΙΤΗΡΙΟ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Πάντως ο αγώνας-κριτήριο για την ενδεκάδα αλλά και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών (ο Πέτριτς θέλει να έχει λιγότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του) θα είναι το φιλικό παιχνίδι στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στις 4 Αυγούστου. Σ’ αυτό το παιχνίδι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Αργεντινός Μπούστος αλλά πιθανόν και ο Γκοΐκοβιτς που επέστρεψε στην ομάδα.

ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αύριο η αποστολή της ΑΕΛ επιστρέφει από το Καρπενήσι και οι παίκτες αύριο και μεθαύριο δεν θα έχουν προπόνηση. Θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς την Τρίτη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τη Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Τσέχου ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της ΦΙΦΑ, που εκτελεί χρέη υπερσυμβούλου της ΕΠΟ, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Ο λόγος της συνάντησης ήταν η δήλωση Κούγια με αφορμή τον εμπρησμό του πρώην μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής Δημήτρη Δρόσου, με τον κ. Κούγια να δηλώνει για... « 3 «φρούτα» που ασχολούνται με την Παναχαϊκή και τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα στην Πάτρα και στην προετοιμασία της Παναχαϊκής» και να προσθέτει επίσης ότι: «σε διεθνές φιλικό παιχνίδι, με την ανακοίνωση ότι σε αυτό το παιχνίδι δήθεν θα δοκιμαστούν 2 νεαροί Σέρβοι και αντί γι' αυτούς χρησιμοποιήθηκαν ο στόπερ... που ανήκε σε αλβανική ομάδα και ο... που ανήκει στην ΠΑΕ Κέρκυρα». Παράλληλα υποστηρίζει: «επειδή στην υπόλοιπη Ελλάδα κανένας Εισαγγελέας δεν ακούει τίποτα και όλοι αγνοούν την SportRadar της UEFA, στη Λάρισα υπάρχει μια φωτεινή εξαίρεση, είναι ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ο οποίος και γνώση έχει από τα προηγούμενα Koriopolis και τη διάθεση να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο από όλα αυτά τα υποκείμενα – κακοποιούς και ο οποίος έχει ήδη εκκινήσει προανακριτική διαδικασία. Τη χθεσινή μου και τη σημερινή μου ανακοίνωση τις έχω ήδη κοινοποιήσει στον Εισαγγελέα Εφετών κ. Δασκαλόπουλο για τα περαιτέρω...».

Του Σωτ. Κέλλεα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass