Σπουδαία η Λάκη προκρίθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού τένις U14

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2019 16:10

Η Μιχαέλα Λάκη έκανε ακόμα ένα σπουδαίο ματς στο Most της Τσεχίας, όπου βρίσκεται αυτή την εβδομάδα και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14, της Tennis Europe.

Η 14χρονη Λαρισαία τενίστρια, Νο 10 στο ταμπλό του Most, επιβλήθηκε της Τσέχας Brenda Fruhvirtova με 7-6 (10), 7-6 (3), έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς. Αφού κατέκτησε το 1ο σετ σε ένα σπουδαίο tie-break 22 πόντων (12-10), η Μιχαέλα κατάφερε να ανατρέψει το 2ο σετ από το 2-5 και να το κατακτήσει και εκείνο στο tie-break (7-3), για να πανηγυρίσει ακόμα μια μεγάλη πρόκριση στην Τσεχία. Αυτή ήταν η 4η νίκη της στο τουρνουά και αναμφίβολα η δυσκολότερη έως τώρα. Προηγήθηκαν οι επικρατήσεις επί της Σλοβένας Ana Lanisek με 7-6 (3), 6-0, επί της Ιταλίδας Federica Urgesi με 6-2, 6-1 και επί της Ελβετίδας Karolina Kozakova, No 7 στο ταμπλό, με το εντυπωσιακό 6-0, 6-2. Σήμερα η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει ακόμα μια Τσέχα παίκτρια, στη διεκδίκηση της θέσης στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο λόγος για τη Nikola Bartunkova, No 5 στην κατάταξη U14 των κοριτσιών στην Ευρώπη και Νο 58 στα 16άρια, παρότι μόλις 13 ετών. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο προπονητής Φοίβος Μιχαλόπουλος και η πορεία της μέχρι τον ημιτελικό από μόνη της, είναι μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό τένις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass