Κοντά στην πρόκριση ο Ατρόμητος

«ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ» ΑΦΗΣΑΝ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2019 15:54

«Αγκαλιά» με την πρόκρισή του στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League βρίσκεται από χθες ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφυγε νικήτρια από τη MOL Arena με 2-1 επί της Ντουνάισκα Στρέντα και στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου επί αθηναϊκού εδάφους κρατά την τύχη στα χέρια της. Ούμπιδες (20’) και Μανούσος (43’) ήταν οι σκόρερ του Ατρόμητου, ενώ για την Ντουνάισκα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βίντα. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που οι Περιστεριώτες προκριθούν, τότε θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Λέγκια Βαρσοβίας-Κουόπιο. Διαιτητής: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία) Κίτρινες: Τσμέλικ ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ (Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Ντέιβις (73’ Μπλάκμαν), Κόστρμα, Κρούζλιακ, Όραβετς, Κάλμαρ, Βίντα, Τσμέλικ (60’ Βεσελόφσκι), Ρόναν (30’ Βίντα), Ραμίρεθ, Ντίβκοβιτ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι, Κιβρακίδης (38’ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (61’ Ρόσα), Βέλλιος (74’ Καχίλα).

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΑΡΗΣ

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League άφησαν Αρης και ΑΕ Λεμεσού. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους, ένα για τους φιλοξενούμενους. Η ρεβάνς για τις δύο ομάδες είναι την ερχόμενη Πέμπτη (1/8) στην Κύπρο. Δίχως εκπλήξεις παρέταξαν τις ομάδες τους οι Σάββας Παντελίδης και Ντούσαν Κέρκεζ στο κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης" - λίγο πριν τη σέντρα ανακοινώθηκε sold out - που "φόρεσε τα καλά του" μετά από 8,5 σχεδόν χρόνια. Στο 38' ο Άτγουελ φάνηκε αρχικά να δίνει πέναλτι, σε χέρι του Ντόσα Τζούνιορ, αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού, άλλαξε την απόφασή του σε άουτ! Η μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41': ο Βοζίνια απέκρουσε στην αριστερή του γωνία το σουτ του Μπάσα και στην εξέλιξη της φάσης ο Φετφατζίδης σημάδεψε το δεξί δοκάρι της ΑΕΛ! Στο 70' με τρομερό σουτ ο Γκαζαριάν... ισοφάρισε τα δοκάρια για την ΑΕΛ, στη μοναδική πραγματικά σπουδαία φάση των Κυπρίων. Ο Τόνσο ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση, σε δύο χρόνους, τον Βοζίνια στο 73' ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντιγκινί βρήκε δίχτυα, αλλά από την εξωτερική πλευρά. Οι "κίτρινοι" στάθηκαν εκ νέου άτυχοι στο 87'. Από ενέργεια του Μαρτίνες, η μπάλα στρώθηκε στον Ματίγια, αλλά το σουτ του Ισπανού τράνταξε τη συμβολή των δοκών του Βοζίνια, με τον Ντιγκινί να αστοχεί απελπιστικά στην επαναφορά. Ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ματς, με τις δύο ομάδες να τα λένε ξανά την ερχόμενη Πέμπτη στη Λάρνακα. Διαιτητής: Στιούαρτ Ατγουελ, Χάρι Λέναρντ, Ντάνιελ Ρόμπαθαν, Άντριου Μάντλεϊ (Αγγλία) Κίτρινες: 29' Φετφατζίδης, 34' Μπάσα, 36' Ιντέγε, 92' Σούντγκρεν - 34' Αντάμοβιτς, 36' Γκαζτανάγκα, 71' Γουίλερ, 80' Νιλς Τεϊσέιρα, 90' Βοζίνια, 92' Γκαζαριάν. ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74' Λούκας), Ματίγια, Φετφατζίδης (65' Λάρσον), Τόνσο (84' Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Ντόσα Τζούνιορ (79' Κοέλιο), Αντρέ Τεϊσέιρα, Γκαζτανάγκα, Ζντραφκόφσκι, Αντάμοβιτς (62' Γκαζαριάν), Αγκάνοβιτς, Γκοντάλ, Χουράδο, Γουίλερ (87' Αβραάμ), Νιλς Τεϊσέιρα.

ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΡΗ

Δεν έγιναν σοφότεροι η ΑΕΚ και ο Άρης από τις πρώτες αναμετρήσεις των υποψήφιων πιθανών αντιπάλων τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Υπό το βλέμμα του προπονητή της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο, η Χόνβεντ κόλλησε στο Γκιορ με αντίπαλο την Κραϊόβα. Δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έτσι έμεινε στο 0-0. Έτσι, ο αντίπαλος του Δικεφάλου θα κριθεί την επόμενη Πέμπτη στη ρεβάνς της Ρουμανίας. *Ίδιο αποτέλεσμα και στο Μόλντε. Η τοπική νορβηγική ομάδα αναδείχθηκε 0-0 με την Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία. Μάλιστα, η ομάδα της γειτονικής χώρας έχασε και τον Μπιρμάντσεβιτς, ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου και δεν θα είναι παρών στη ρεβάνς. Όποια ομάδα προκριθεί, θα συναντήσει τον Άρη, σε περίπτωση που η ομάδα της Θεσσαλονίκης περάσει το εμπόδιο της κυπριακής ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass