Στη μάχη του Europa League Ατρόμητος και Αρης

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 16:02

Με τις πρώτες αναμετρήσεις για τον Β' προκριματικό γύρο και με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται το Europa League.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται σήμερα (21:30) στη Σλοβακία από την Ντουνάισκα Στρέντα και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι. Οι Σλοβάκοι έκαναν την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Πολωνούς της Κρακοβίας και θέλουν ν' αποδείξουν ότι η πορεία τους δεν είναι τυχαία. Επίσης σήμερα, ο Αρης θα υποδεχθεί την ΑΕΛ Λεμεσού, με πρωταρχικό στόχο να μην δεχθεί γκολ. Οι «κίτρινοι» του Σάββα Παντελίδη έδειξαν ικανοποιητική ετοιμότητα στο τελευταίο δυνατό φιλικό με τον Ατρόμητο (2-1) και με τη βοήθεια των χιλιάδων φιλάθλων τους στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχουν τις προϋποθέσεις για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης. Από την πλευρά τους, οι παίκτες της κυπριακής ομάδας θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για συνέχεια στον θεσμό, δεδομένου ότι ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στο γήπεδό τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass