Μοίρασε χαμόγελα ο Φιλαθλητικός

ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2019 15:33

Την περασμένη εβδομάδα ο Φιλαθλητικός αντιμετώπισε στο Κλειστό της Νεάπολης τον Μυγδονιακό, τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παγκορασίδων 2018-2019 και πανηγύρισε έτσι την πρόκριση στο «final-4».

Οι συγκινητικές, ωστόσο, στιγμές διαδραματίστηκαν αναμφίβολα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς ο λαρισινός σύλλογος φιλοξένησε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων – Ιδρυμάτων – Θεραπευτηρίων και Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) ν. Λάρισας (Καραϊσκάκη 31). Η υπεύθυνη του τμήματος Γυμναστικής του Συλλόγου ΑμεΑ κ. Ευαγγελία Πατέτσου, μέλη του ΔΣ, καθώς και ομάδα εθελοντών συνεργάστηκαν προκειμένου τα παιδιά αυτά να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού, συνομιλώντας μαζί τους. Στο πλαίσιο της ξεχωριστής αυτής φιλοξενίας μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά μπλουζάκια με τα χρώματα του Φιλαθλητικού. Τη σκυτάλη έλαβε μια φωτογράφιση στο κέντρο του γηπέδου όπου τα παιδιά έγιναν ένα με τις αθλήτριες και των δύο ομάδων σε μια αναμφισβήτητα ξεχωριστή στιγμή. Στη συνέχεια τα παιδιά έλαβαν θέση μαζί με την υπεύθυνη και τους εθελοντές στον αγωνιστικό χώρο παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα και δίνοντας μια ζεστή νότα με την παρουσία τους. Κέρδος για την ομάδα η πρόκριση, αλλά μεγαλύτερο κέρδος εκείνα τα μοναδικά χαμόγελα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass