Με επιτυχία έκλεισε η σεζόν για τους μικρούς του Ηρακλή Λάρισας

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 17:27

Με την καθιερωμένη τελετή λήξης στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Αλάνα» ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας. Μία χρονιά που είχε θετικό πρόσημο για τους «κυανόλευκους», καθώς στα αγωνιστικά τμήματα ο σύλλογος έφτασε σε υψηλές θέσεις, ήτοι Κ16 δευτεραθλήτρια ΕΠΣΛ, Κ14 3η θέση σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και Κ12 2η θέση σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη.


Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λάμπρος Ιωακείμ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται στα τμήματα της Ακαδημίας, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη της Ακαδημίας για την προσπάθειά τους και ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα σεζόν. Ειδική αναφορά έκανε και για την κατάκτηση του τίτλου στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ και την ιστορική άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Η Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας αριθμεί περισσότερα από 160 παιδιά, ενώ το τεχνικό τιμ αποτελούν οι Χρήστος Χατζηλιάδης, Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, Περικλής Κουτσοπάγος, Δημήτρης Αετόπουλος, Γιάννης Χρηστίδης, Θάνος Ντιντής και Ευριπίδης Βακουφτσής.
Προσκεκλημένος στη φετινή εκδήλωση ήταν ο Λαρισαίος αμυντικός της Γερμανικής Μπόχουμ αλλά και της Εθνικής Νέων (που κατέλαβε την 5η θέση του τουρνουά Valentin Granatkin της Αγίας Πετρούπολης) Στέλιος Κόκοβας, ο οποίος χαιρέτησε τους μικρούς άσους τονίζοντας ότι πάντα πρέπει να προσπαθούν για το καλύτερο. Μάλιστα ο Στέλιος Κόκοβας χάρισε τη φανέλα του από την Γερμανική Μπόχουμ στην οποία αγωνίζεται στον πρόεδρο του Ηρακλή, Λάμπρο Ιωακείμ.
Στα παιδιά της Ακαδημίας απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα, ενώ παράλληλα κληρώθηκαν δώρα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής Λάρισας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της φετινής περιόδου. Πρόκειται για τον επιθετικό Γιάννη Χρηστίδη, τον ανασταλτικό μέσο Τάσο Μανιώτη και τον νεαρό τερματοφύλακα Στέλιο Ντιντή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass