Ανεβάζει τον πήχη ο Αετός Μακρυχωρίου

*Πρωταρχικός στόχος της ομάδας η αλλαγή κατηγορίας *Πολύ κοντά σε συμφωνία με Κουμπούρα και Μάντζαρη

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2019 22:32

Η νέα χρονιά για τον Αετό Μακρυχωρίου θα είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας. Η κατάκτηση της 3ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα και η πρόσληψη του τεχνικού Κώστα Κατσάρα υποχρεώνει τους ανθρώπους του συλλόγου να ανεβάσουν τον πήχη, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι στόχος για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι η αλλαγή κατηγορίας, δηλαδή η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

«Θα είναι καινούρια η ομάδα. Περίπου τα μισά παιδιά από τον περσινό κορμό θα παραμείνουν στο ρόστερ» τόνισε ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Κώστας Κατσάρας και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο ότι ο σκοπός μας είναι να κάνουμε καλύτερη ομάδα και με δεδομένο ότι πέρυσι ο Αετός τερμάτισε στην 3η θέση, τη νέα σεζόν θέλουμε να πάμε υψηλότερα. Με άλλα λόγια θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κατηγορία.

Το χωριό "διψάει" για επιτυχίες. Είναι κεφαλοχώρι-ποδοσφαιροχώρι και αγαπάει τον Αετό. Μία από τις βασικές επιδιώξεις είναι να μαζέψουμε όλα τα παιδιά της περιοχής, γιατί το Μακρυχώρι είναι το κέντρο του Δήμου Τεμπών. Οι εγκαταστάσεις θα είναι καινούριες και ευελπιστούμε να φέρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά παιδιά στο γήπεδο.

Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Θεωρώ δεδομένο ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει, καθώς θα δει μια διαφορετική ομάδα, μια καλύτερη ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους.

Μέχρι τώρα προχωράμε βάσει του πλάνου που έχουμε. Η συνεργασία μου με τους κ. Τουρλακόπουλο και Τσιτούρα είναι άριστη, ωστόσο έχουμε μπροστά μας πολλές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε» κατέληξε ο Κώστας Κατσάρας.

Από την πλευρά της διοίκησης ο Αλέξης Τσιτούρας αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του συλλόγου και στις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

«Η φετινή χρονιά ήταν μερικώς επιτυχημένη. Αναλάβαμε την ομάδα την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να κάνουμε μεταγραφικά βεβιασμένες κινήσεις (ήρθαν παίκτες που δεν ταίριαζαν στη νοοτροπία της ομάδας). Ωστόσο, προχωρήσαμε γρήγορα σε διορθωτικές κινήσεις, η εικόνα της ομάδας άλλαξε με αποτέλεσμα στον β’ γύρο να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού και να τερματίσουμε στην 3η θέση.

Διδασκόμενοι από τα λάθη του περσινού καλοκαιριού, μόλις τέλειωσε η φετινή σεζόν πήραμε αμέσως αποφάσεις. Ήρθαμε σε συμφωνία με τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα και ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν άμεσα. Θέλουμε παιδιά που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας, τα οποία να έχουν όρεξη για δουλειά και δίψα για διάκριση. Οι μεταγραφικές μας κινήσεις είναι μεθοδευμένες και στοχευμένες.

Σε ό,τι αφορά στους στόχους μας αυτοί θα είναι πολύ υψηλοί. Θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και μέσα από τη σωστή οργάνωση και τη δουλειά ευελπιστούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Φυσικά στο εγχείρημά μας αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Για αυτό καλούμε όλους τους Μακρυχωρίτες (είτε είναι μόνιμοι κάτοικοι Μακρυχωρίου είτε όχι) να μας βοηθήσουν όπως μπορούν και κυρίως με την παρουσία τους στο γήπεδο», κατέληξε ο Αλέξης Τσιτούρας.

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Μέχρι τώρα η διοίκηση του συλλόγου έχει προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Σιάτρα, Μπέτσιο, Μπόντε, Κλούρα και Γκαμπέτα. Ακολουθούν οι συζητήσεις με τους Σταμέλο, Κολοβό, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά από τον περσινό κορμό.

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές είναι πολύ πιθανή η απόκτηση του μεγαλόσωμου κεντρικού αμυντικού Λάζαρου Κουμπούρα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αλλά και του επιθετικού μέσου Νίκου Μάντζαρη από τον ΠΟΕ, ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Σχετικά με την προετοιμασία αυτή, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ελάτειας λόγω των εργασιών στο γήπεδο Μακρυχωρίου, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο, βάσει του χρονοδιαγράμματος, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass