Μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΛ

ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ - ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 20:30

Μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΛ να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στην Α2 Εθνική απηύθυνε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενόψει της α’ φάσης των πλέι οφ που θα διεξαχθούν στο ανοικτό κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας από σήμερα έως την Κυριακή 16 Ιουνίου (η β’ φάση θα διεξαχθεί στην Πάτρα).


Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος οκτώ συνολικά ομάδες, ήτοι ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Λάρισας, Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΝΕ Πατρών, ΟΦΗ, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Ρεθύμνου και ΠΑΣ Φοίβος, εκ των οποίων οι τέσσερις θα κερδίσουν το στοίχημα της παραμονής και οι υπόλοιπες θα πάρουν τον δρόμο του υποβιβασμού.
«Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό, όσοι αγαπούν το πόλο, όσοι αγαπούν τον ΝΟΛ αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να είναι στο νέο ανοικτό κολυμβητήριο της Λάρισας στη Ν. Πολιτεία. Να στηρίξουμε την ομάδα μας, να στηρίξουμε τα παιδιά μας, να στηρίξουμε τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που μας κάνουν περήφανους» τόνισε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Αγοραστός και πρόσθεσε:
«Χρειαζόμαστε την ομάδα σε αυτή την κατηγορία και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτή την κατηγορία. Τα παιδιά μας πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν σ’ αυτή την υψηλή κατηγορία. Έχουμε μια καλή διοργάνωση σε συνεργασία με τη διοίκηση και τον Δήμο. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο νέο ανοικτό κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας που ως Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτήσαμε την κατασκευή του προκειμένου η πόλη της Λάρισας να αποκτήσει ένα κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων που είναι «κόσμημα» για την πόλη. Περισσότερα απ’ όλα χρειαζόμαστε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Καλούμε όλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξουν την προσπάθειά της» κατέληξε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της ομάδας πόλο του ΝΟΛ, Γιώργος Καντώνιας υπογράμμισε:
«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είχαμε την αμέριστη στήριξη προκειμένου να μπορέσουμε να διοργανώσουμε στην πόλη μας τη μια από τις δύο φάσεις των πλέι άουτ. Θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας οκτώ ομάδες από όλη την Ελλάδα. Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα μας. Η ομάδας ξεκινά τις αθλητικές της υποχρεώσεις αύριο βράδυ στις 20:00 όπου παίζεται ο πρώτος αγώνας. Το Σάββατο έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στις 11:00 π.μ. και στις 6:00 μ.μ. και κλείνουμε τις υποχρεώσεις μας την Κυριακή στις 10:00 π.μ. Η Περιφέρεια παρέδωσε ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας που είναι το νέο ανοικτό κολυμβητήριο. Έχουμε όλα τα εχέγγυα να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον. Θα θέλαμε η ομάδα του πόλο, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο παρελθόν από την έλλειψη ενός τέτοιου χώρου, να το κάνει δικό της σπίτι και ευχόμαστε και με τη συνδρομή του Δήμου να πραγματοποιηθεί».
Τέλος εκ μέρους των παικτών του ΝΟΛ ο Αθανάσιος Δανιήλ είπε:
«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια που για άλλη μια φορά μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια στην έδρα μας και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα μας και να μας στηρίξουν προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».
*Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας Βασίλης Πινακάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Καλομπάτσιος και Θανάσης Παιδής, ο Προϊστάμενος Τμήματος Αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας Σταύρος Χατζηλάκος και οι παίκτες της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ Αναστάσιος Μεταξιώτης, Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος και Ηλίας Πατούνας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΣΗΜΕΡΑ
17.00 ΟΦΗ-ΟΥΚ Βόλου
18.00 Ηλιούπολη-ΝΕ Πατρών
19.00 ΝΟ Ρεθύμνου-ΠΑΣ Φοίβος
20.00 ΝΟΛ-Δελφίνια Μεταμόρφωσης
ΑΥΡΙΟ
09.00 ΟΦΗ-ΝΟ Ρεθύμνου
10.00 ΟΥΚ Βόλου-Δελφίνια Μεταμόρφωσης
11.00 ΝΕ Πατρών-ΝΟ Λάρισας
12.00 ΠΑΣ Φοίβος-Ηλιούπολη
17.00 Δελφίνια Μεταμόρφωσης- ΝΕ Πατρών
18.00 ΝΟ Λάρισας- ΠΑΣ Φοίβος
19.00 ΝΟ Ρεθύμνου- ΟΥΚ Βόλου
20.00 Ηλιούπολη- ΟΦΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ
09:00 Φοίβος- Δελφίνια Μεταμόρφωσης
10:00 ΟΦΗ- ΝΟ Λάρισας
11:00 ΝΟ Ρεθύμνου- Ηλιούπολη
12:00 ΟΥΚ Βόλου- ΝΕ Πατρών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass