Τα σχέδια για τα φιλικά...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2019 22:23

Το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ολοκληρωθεί και απομένει μόνο μία μεταγραφή ενός περιφερειακού επιθετικού (εξετάζεται η περίπτωση Πορτογάλου παίκτη) που μπορεί να τελειώσει και με το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αφού ο «βασικός κορμός» υπάρχει μέχρι τώρα με αρκετές προσθήκες.


Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την 1η Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και η ομάδα θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στις 21 Ιουλίου.
Παράλληλα, άρχισε και ο σχεδιασμός των φιλικών αγώνων αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την πρώιμη ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων, όπως αυτή του Άρη και του Ατρομήτου Αθηνών. Σε περίπτωση που οι ομάδες αυτές δεν προχωρήσουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα γίνουν φιλικά μαζί τους.
Επίσης οι ομάδες που επιλέγονται για φιλικούς αγώνες είναι ο Παναθηναϊκός, ο Βόλος και η Λαμία αλλά όλα θα γίνουν εκτός έδρας. Κάποια φιλικά θα εξαρτηθούν και από τις ομάδες που θα προετοιμάζονται στον ίδιο τόπο με τους «βυσσινί».

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα στις 13:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου με θέματα: ιδιοκτησιακό, γηπεδικό - μόνιμη έδρα της ΑΕΛ, σχέσεις με οργανωμένους, εισιτήρια διαρκείας, τμήματα υποδομής Κ19-Κ17-Κ15 και ακαδημίες, ερασιτεχνική ΑΕΛ και προοπτική της.

 

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Όπως κάθε χρόνο με τη χορηγία και συμπαράσταση της ΕΔΑ/ΘΕΣΣ, οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ θα παίξουν σε τουρνουά για κοινωφελείς σκοπούς με Άρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass