Εβδομάδα αποφάσεων στην ΑΕΛ

ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2019 22:18

Η ΑΕΛ οργανώνεται για την καινούρια αγωνιστική περίοδο σε όλους τους τομείς, ώστε να έχει μια ακόμα καλύτερη παρουσία τόσο στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1 όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου στόχος της είναι να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα αποφάσεων για τους «βυσσινί», σχετικά με τις μεταγραφές, την προετοιμασία και τα εισιτήρια διαρκείας.

Αύριο ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και νυν προπονητής, ο οποίος ανέβασε τον Διαγόρα Στεφανοβίκειου στη Γ' Εθνική, Μιχάλης Ζιώγας, θα παρουσιάσει στα γραφεία της ΠΑΕ το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Μίλος Φιλίποβιτς, καθώς από δω και πέρα με απόφαση του μεγαλομετόχου κ. Κούγια, τους νεομεταγραφέντες θα παρουσιάζουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από κει και πέρα, την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας στο Επιμελητήριο, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί μεθαύριο Τρίτη και η απόκτηση ενός Έλληνα αμυντικού.

Επίσης, θα γίνουν γνωστά και τα περί προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στο πανέμορφο Καρπενήσι, όπου η ΑΕΛ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που την ίδια περίοδο θα βρίσκονται στο βουνό.

Μετά την επιστροφή της στον θεσσαλικό κάμπο, θα δοθεί επίσης μια σειρά από φιλικά, τα περισσότερα εκτός έδρας και αναζητούνται δυνατοί αντίπαλοι, ώστε να βγουν και καλύτερα συμπεράσματα από τον νέο προπονητή Γκόρνταν Πέτριτς, για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος της ΑΕΛ παρακολουθεί τις κινήσεις που γίνονται πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στους περισσότερους, ενώ κάποιοι άλλοι, που είναι πιο αυστηροί κριτές, περιμένουν να δουν τις δυνατότητες της ομάδας, όταν ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφές, οι αποδεσμεύσεις και η εικόνα που θα δείξει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της.

ΓΙΑΚΟΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΟΛΗ Η ΛΑΡΙΣΑ

Μετά τις δηλώσεις που έκανε στην «Ε» όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του στην ΑΕΛ στις 13 Μαΐου, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, Ευριπίδης Γιάκος, μιλώντας χθες και στον Super Fm, τόνισε τα εξής:

*Για το πόσο γρήγορα έγινε το «πάντρεμα» με την ΑΕΛ:

«Πάρα πολύ γρήγορα. Μόλις τελείωσα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δύο μέρες μετά συναντήθηκα με τον κ. Κούγια, τα είπαμε, γνωριζόμασταν και από παλιά, με ήθελε πάρα πολύ. Κι άλλες φορές μου είχε πει πότε θα πάω σε ομάδα του και ήρθε τελικά η ώρα. Με ικανοποίησε η πρόταση συμβολαίου που μου έγινε και η προοπτική της ομάδας και κλείσαμε σύντομα».

-Για το πώς τον υποδέχτηκαν στη Λάρισα:

«Ήδη βρήκα σπίτι, έχω τακτοποιηθεί και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου. Ήξερα τον Καρανίκα από την ομάδα, μίλησα με τον Μόρα που είναι μια εμβληματική μορφή στη Λάρισα, έκανα μια μικρή βόλτα στην πόλη και αμέσως με αναγνώρισαν παιδάκια. Είναι μια ποδοσφαιρική πόλη και η Λάρισα».

-Για το αν έχει φανταστεί τον εαυτό του να φοράει άλλη φανέλα, μετά από τόσα χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ακόμα και προπόνηση που κάνω φοράω κόμα φανέλα του ΠΑΣ, δεν έχω άλλης ομάδας προς το παρόν. Είναι περίεργο, αλλά όλα συνηθίζονται στη ζωή. Όλα καλά θα είναι είτε με τον ταύρο στη φανέλα είτε με το άλογο».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass