ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ… ΦΩΤΙA ΣΤΟ AEL FC ARENA

Ντελίριο για την ΑΕΛ!

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2015 8:00

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Τρεις χιλιάδες περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο AEL FC ARENA έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η ΑΕΛ αποτελεί την αγαπημένη τους ομάδα και διακαής πόθος τους είναι να τη δούνε και πάλι  στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Μπορεί ο υδράργυρος να «φλέρταρε» με τους 40 βαθμούς, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο να έχει μια εντυπωσιακή παρουσία στην «πρώτη» των «βυσσινί» και να χειροκροτά θερμά τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, τον Θωμά Κυπαρίσση, τον Σωτήρη Μάρκου και τον Αλέξη Κούγια.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ πήρε το μικρόφωνο δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ανέφερε αυτά που ήθελε να πει στους φιλάθλους, δίχως να κουράσει. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε τα εξής:  «Είμαι ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο Arena και  θέλω να σας δώσω μία υπόσχεση. Θα προσπαθήσω να σας κάνω περήφανος, σας το υπόσχομαι. Θα δώσω τα πάντα γι΄αυτή την ομάδα, το αξίζετε όλοι σας  και σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι ευγνώμων για ό,τι κάνατε σήμερα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Πριν ξεκινήσει  η χθεσινή  προπόνηση κάτω από τις οδηγίες  του Ράτκο Ντόστανιτς,  έγινε η παρουσίαση του φετινού ρόστερ της ομάδας και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε  ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Βασίλειο του ι.ν. Προφήτη Ηλία, ο οποίος ευχήθηκε με τη βοήθεια του Θεού η ΑΕΛ να υλοποιήσει τους στόχους της, την καινούργια σεζόν.

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA

O Ζοέλ Τσιμπάμπα αποθεώθηκε δυο φορές χθες από τον κόσμο, την πρώτη κατά την παρουσίαση όπου οι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν θερμά αλλά είδαν ότι  ο παίκτης δεν εμφανίσθηκε από την καταπακτή παρότι ανακοινώθηκε  το όνομά του και τη δεύτερη  όταν έφτασε κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη,  με… πολιτικά στο AEL FC ARENA.

Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε  ο κ.Κούγιας που  τον αγκάλιασε  και

εν συνεχεία δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τον επιθετικό της ΑΕΛ, από τον οποίο οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά γκολ στο νέο πρωτάθλημα  της Football League.

ΕΞΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Έξι  νέοι παίκτες θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα, θα αξιολογηθούν από τον τεχνικό  Ράτκο Ντόστανιτς και εφόσον δείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες για να κάνουν το βήμα παραπάνω, θα προωθηθούν. Πρόκειται για τους Μανακούσιο, Παϊτέρη, Καμπέρη, Μπαλογιάννη, Αγρόδημο και Χάμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass