Πρωταθλήτρια Κ12 η Αστραπή Ν. Πολιτείας

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ 5-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α.)

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 22:14

Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Κ12 πανηγύρισε χθες στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» η Αστραπή Ν. Πολιτείας, η οποία επικράτησε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης της Ακαδημίας Τυρνάβου με 5-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α.). Ήταν ο δεύτερος τίτλος σε επίπεδο υποδομών για την ομάδα της Αστραπής, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια και στην κατηγορία Κ14.

Παρά τη βροχή, που τόσο στη διαδικασία των πέναλτι όσο και αμέσως μετά κατά τις απονομές στάθηκε εμπόδιο, η ποδοσφαιρική οικογένεια της Αστραπής πανηγύρισε δεόντως την κατάκτηση του φετινού τροπαίου στην Κ12 με βεγγαλικά, κροτίδες, καπνογόνα, μπαλόνια και άλλα παρεμφερή σε μία μίνι φιέστα που διοργάνωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, στο κατάμεστο από κόσμο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης».

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και είχε συναρπαστική εξέλιξη, ειδικά στο β’ ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος η Αστραπή Ν. Πολιτείας έδειχνε πιο επικίνδυνη επιθετικά δημιουργώντας ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες, ενώ στο 10’ πέτυχε γκολ με τον Κιούρτση αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τελικά, η ομάδα της Ν. Πολιτείας κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45’, όταν ο Δαλλιός επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Η Ακαδημία απάντησε στο 51’ όταν μετά την ωραία ενέργεια και σέντρα του Δάσκαλου από τα δεξιά ο Γκανάτσιος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 54’ η Ακαδημία άγγιξε το δεύτερο τέρμα όταν ο Ροντούλης σούταρε δυνατά, αλλά ο Τσιάρας με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Έτσι το 1-1 διατηρήθηκε με τη συμπλήρωση 60 λεπτών παιχνιδιού και κατά συνέπεια οι δύο φιναλίστ οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Η Ακαδημία Τυρνάβου έχασε το τρίτο πέναλτι (απέκρουσε ο Τσιάρας), η Αστραπή που ξεκίνησε πρώτη στη διαδικασία ευστόχησε και στα πέντε παίρνοντας έτσι τη νίκη με 5-3.

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Τσένος που είχε βοηθούς τους κ. Αναγνωστόπουλο και Γκουτζιό.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Λ. Βλάχος): Τσιάρας Θεόφ., Δαλλιός, Τσιάρας Αθ., Καραμάνης, Γιαννακόπουλος, Μπρισίμης, Τσακμάκης, Πάτσιος, Κιούρτσης (Μαλάκος Ζ., Παπαδόντας Ν., Παπαδόντας Κ., Μεσσής, Κυριλλίδης, Δημοβέλης, Μπιριτζής, Καραμούτης, Μαλάκος Ι., Σερνέτης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Πατσιούρας, Γκόβαρης, Σακούτσιος, Λυμπίκης, Ροντούλης, Πλιάκας, Νάκας, Μπότης, Τσουλάνι (Καμβούκος, Γκανάτσιος, Λελέκης, Άλα, Δάσκαλος, Κοτρούτσος, Μπέκος, Πότσης, Καραστέργιος, Τσακνάκης).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Αμέσως μετά το παιχνίδι και υπό βροχή ξεκίνησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους. Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής κ. Καρκατσέλας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Γρηγοριάδης, ενώ στους διαιτητές τα μετάλλια απένειμε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Τσακνάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελικό παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Σκάρλος, ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» στον Δήμο Τυρνάβου κ. Ροντούλης, κ.ά.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass