2,71 εκατ. ευρώ τα έσοδα της ΑΕΛ!

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ 2019 Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 22:02

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αυτή την περίοδο κάνει και τον οικονομικό με στόχο το 2019 να μην έχει έλλειμμα όπως την προηγούμενη χρονιά (2018) που οφείλεται στις προσφυγές παικτών και προπονητών που ανήλθαν στο ποσό των 600.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο τα έσοδα υπολογίζονται σε ποσό 2,71 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αναλύονται σε 1,65 εκατ. ευρώ από τα τηλεοπτικά, 350.000 ευρώ από τα έσοδα της ευρωπαϊκής πορείας των ελληνικών ομάδων, 380.000 ευρώ από χορηγίες, 80.000 ευρώ από πινακίδες, 250.000 ευρώ από εισιτήρια.

Στη λαρισινή ομάδα αυτή τη στιγμή περιμένουν τα έσοδα από καθυστερούμενες οφειλές από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και από τα έσοδα της μεταγραφής του Μασούρα στον Ολυμπιακό. Το ποσό συνολικά ανέρχεται στις 570.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΛ πιστεύει ότι ο προϋπολογισμός θα είναι ισοσκελισμένος για το 2019, ώστε να μην δημιουργούνται χρέη ενώ παράλληλα με μια καλή πορεία της ομάδας μπορούν να ανέβουν τα εισιτήρια και οι χορηγίες της.

Δεν αποκλείεται ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας σε μια προσπάθεια να προσθέσει έσοδα να επενδύσει και σε μια εντυπωσιακή μεταγραφή περιφερειακού επιθετικού παίκτη παρότι ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς θέλει τον Φιλίπ Μάρκοβιτς.

ΜΑΤΑΙΩΣΕ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ματαίωσε τη σημερινή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για άλλη μέρα που θα ορίσει ο ίδιος.

ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή παραιτήσεως του πρώην, πλέον, αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Χαράλαμπου Τσιαπάλα. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή αμέσως από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και σε συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες του ΔΣ της ΠΑΕ η παραίτηση του κ. Τσιαπάλα θα επικυρωθεί και τυπικά.

Αντικαταστάτης του κ. Τσιαπάλα τόσο ως μέλος του ΔΣ όσο και ως αντιπρόεδρος, θα είναι ο κ. Βασίλης Παπαγεωργίου.

Ο κ. Κούγιας είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Τσιαπάλα για σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις δημοτικές εκλογές.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass