Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Απόλλωνα

-Αυτή την εβδομάδα ξεκαθαρίζει ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν -Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 22:10

Οι παίκτες του Απόλλωνα μπορεί να βρίσκονται στις καλοκαιρινές τους διακοπές, όμως αυτή την εβδομάδα-σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να μάθουν ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν και την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2019-2020, να αγωνίζονται στο λαρισινό σωματείο.

Εξάλλου λήγουν 27 συμβόλαια στις 30 Ιουνίου και πιθανότατα, δεν θα γίνουν και οι ανάλογες ανανεώσεις, ενώ για τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν, θα εξαρτηθεί και από το θέμα της αδειοδότησης.

Ξεκινάει λοιπόν ουσιαστικά από σήμερα ο σχεδιασμός στους «κυανόλευκους», οι οποίοι θέλουν και στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 να τοποθετήσουν ψηλά τον πήχη και να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως έγινε και στην Football League.

Εντός των ημερών θα κληθεί και ο τεχνικός Αριαν Μπελά από τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει το έργο του.

Όσον αφορά τώρα για την προετοιμασία, αυτή προγραμματίζεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, στην περίπτωση πάντα που αρχίσει το πρωτάθλημα στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρουν χθεσινές πληροφορίες.

Σε διαφορετική περίπτωση αν το πρωτάθλημα αποφασιστεί να ξεκινήσει αργότερα, ίσως και η έναρξη της προετοιμασίας να μετατεθεί για μια εβδομάδα αργότερα.

Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο της Αυστρίας, εκεί θα δοθούν και φιλικά παιχνίδια, όπως επίσης φιλικά θα παίξει ο Απόλλωνας και μετά την επιστροφή του στη Λάρισα.

Όλα αυτά βέβαια ακόμη είναι ανοικτά και αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι επίσημο από την ΠΑΕ για όλα τα θέματα που αφορούν τη λαρισινή ομάδα, ώστε να μην γράφονται και μεταφέρονται ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Και βέβαια, το μεγάλο στοίχημα των διοικούντων στον Απόλλωνα είναι πώς θα πείσουν τους Λαρισαίους φιλάθλους να έρθουν στη Φιλιππούπολη, όπως έκαναν στους κρίσιμους αγώνες με τον Εργοτέλη και τον Πλατανιά.

Η ΛΙΓΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ

ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ SL2

Για τον τρόπο διεξαγωγής της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Λεουτσάκος, τόνισε πως για την ώρα δεν συζήτησε με κανέναν για τον τρόπο διεξαγωγής της, κάτι που θα αποφασίσει η ίδια η Λίγκα.

«Ουδέποτε βεβαίως συζητήσαμε με κανέναν, τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της SL2 για τη νέα περίοδο. Αυτό θα αποφασιστεί σε προσεχές συμβούλιο με τα 12 μέλη της κατηγορίας, όπου θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη σεζόν 2019-2020», τόνισε χαρακτηριστικά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass