Μια ΑΕΛ πιο ανταγωνιστική

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ * ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2019 22:37

Τα δύο τελευταία χρόνια η ΑΕΛ εξασφάλισε λίγο πριν το τέλος την παραμονή της στην Super League και δύο φορές έφτασε κοντά στη συμμετοχή της, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φέτος που πολλές φορές αδικήθηκε από τη διαιτησία και παράλληλα ήταν άτυχη σε ορισμένους αγώνες, με το μεγάλο διπλό που έκανε στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας την ΑΕΚ με 1-0 δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, απέφυγε τα καρδιοχτύπια της τελευταίας αγωνιστικής.

Για την καινούρια αγωνιστική περίοδο η ΑΕΛ με τις κινήσεις που κάνει θέλει να είναι πιο ανταγωνιστική στην Super League 1 και ψηλά τον πήχη ανέβασαν με τις δηλώσεις τους ο Σέρβος προπονητής Γκόρνταν Πέτριτς και ο συμπατριώτης του τερματοφύλακας Μποροβόγιε Ρίστις, οι οποίοι έκαναν λόγο ακόμη και για τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

Αυτή την εβδομάδα θα γίνουν γνωστές και οι προθέσεις των διοικούντων της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί για όλα τα θέματα της ομάδας, για τις μεταγραφές που θα γίνουν, ποιοι παίκτες θα αποδεσμευτούν και τα περί της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Παράλληλα θα δοθεί και μεγαλύτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, καθώς συζητήθηκε στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας για τη σεζόν 2019-2020 των ομάδων Κ-17 και Κ-19 και αποφασίστηκε τη νέα σεζόν να δηλωθεί και συμμετοχή της ομάδας Κ-15 στο πρωτάθλημα της Super League. Στο επόμενο συμβούλιο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα οριστούν τα μέλη του ΔΣ τα οποία θα είναι ειδικοί εκπρόσωποι, υπεύθυνοι των ομάδων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Και βέβαια στόχος των διοικούντων είναι να επανδρωθούν τα τμήματα με ταλαντούχους παίκτες της περιοχής, στους οποίους θα δοθούν μεγάλα κίνητρα για να μετακινηθούν στην πρώτη ομάδα, δουλεύοντας σκληρά και κάνοντας την ανάλογη υπομονή που χρειάζεται, ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω που ονειρεύονται.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass