Η στέψη του πρωταθλητή

ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 16:25

Εορταστική ήταν χθες η ατμόσφαιρα στο γήπεδο Νεάπολης με αφορμή την απονομή του κυπέλλου στον Ηρακλή Λάρισας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ που σηματοδοτεί την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Την απονομή έκαναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης. Παράλληλα, η διοίκηση του Ηρακλή προχώρησε σε μία σειρά τιμητικών βραβεύσεων. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Βαγγέλη Κώτσιος για την ιδέα επαναδημιουργίας του Ηρακλή Λάρισας, οι πρώην πρόεδροι κ. Γιώργος και Νίκος Φιλίππου για την προσφορά τους στον σύλλογο, ο Τάσος Κουρδής, που θήτευσε στον Ηρακλή, προσφέροντας κι αυτός με τη σειρά του στους «κυανόλευκους», η Άσπα Παπακωνσταντίνου, εγγονή του πρώτου προέδρου του Ηρακλή, Πέτρου Παπακωνσταντίνου, οι χορηγοί της ομάδας, ο Πέτρος Καραναστάσης που αποχώρησε πλέον από την ενεργό δράση και είχε τη δική του συμβολή στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας και ο Γιώργος Κακαβίτσης, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Επίσης τιμήθηκε και η ομάδα του Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας για την κατάκτηση του τίτλου στην οικεία Ένωση. Το «παρών» μεταξύ άλλων στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος, ο σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού κ. Αλεξούλης, ο υπεύθυνος αθλητικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Δημότσιος, ο αντιδήμαχρος Κιλελέρ κ. Χατζούλης, οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ κ. Καρκατσέλας και Γκρίμπας κ.ά.

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Στο φιλικό παιχνίδι, που προηγήθηκε της τελετής απονομής, ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην αντίστοιχη Ένωση. Η ομάδα της Λάρισας αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Ζαφειρίου με κεφαλιά και Νάστας με πέναλτι. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ντιντής Αθ., Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Νάστας, Ζαφειρίου, Χριστίδης, Κακαβίτσης (Φώτος, Ψωμολιάς, Δολιάνης, Κυριάκης, Ράχης, Ντιντής Στ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass