Δύο στα δύο η Ραχούλα, με το δεξί ο Λαρισαϊκός

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ 6-4 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - «ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ Ο ΜΠΟΥΖΩΝΑΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 22:03

Τη δεύτερη κατά σειρά νίκη στα μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ για άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ, πέτυχε χθες στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων η Δόξα Ραχούλας επί της Αναγέννησης Φαρσάλων με σκορ 6-4 και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της ανόδου.


Το παιχνίδι είχε συναρπαστικό φινάλε καθώς η ομάδα των Φαρσάλων αν και ήταν πίσω στο σκορ με 4-2 κατάφερε στο 88’ να ισοφαρίσει σε 4-4, όμως η Δόξα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 7ο λεπτό όταν ο Μηταλούλης είχε δοκάρι για τη Δόξα. Τελικά ο ίδιος παίκτης στο 31’ ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η απάντηση της Αναγέννησης ήρθε με την έναρξη του β’ μέρους όταν ο Σακελλαρίου ισοφάρισε σε 1-1. Ο Τσακαβίτης στο 52’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Δόξα (2-1) αλλά και πάλι οι Φαρσαλινοί ισοφάρισαν στο 64’ με τον Σαλή (2-2).
Ο Εμμανουήλ στο 71’ και ο Αργυρακούλης στο 83’ έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στη Δόξα (4-2) δείχνοντας ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, ωστόσο η Αναγέννηση δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Ο Σαλής στο 84’ και ο Τσούλης στο 88’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (4-4) ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
Η Δόξα όμως αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη αλλά και πιο αποτελεσματική στα λίγα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη και με τα γκολ του Σταμουλάκη στο 90’+1’ και του Αργυρακούλη με πέναλτι στο 90’+3’ σφράγισε τη νίκη με 6-4.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Νάκα και Δ. Κοτούμπα.
ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (Απ. Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης (47’ Σκάκος), Χασιώτης, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Σταμουλάκης, Τζανακας, Αργυρακούλης, Μηταλούλης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Τέρπος, Μπουλάρι, Μπανιάς (75’ λ.τ. Κουκουτής), Κ. Σακελλαρίου, Δημουλάς, Πατσιούρας, Καρακώστας, Τσούλης, Σαλής, Χρ. Ζαγγανάς (82’ Θεοχαρόπουλος), Αρβανιτοζήσης.

 

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ
Με νίκη ξεκίνησε στα μπαράζ ανόδου της Β’ ΕΠΣΛ ο Λαρισαϊκός (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική) ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Χείμαρρου Μαρμαρίνης στο γήπεδο Νεάπολης Α’. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 74’ ο Μπουζώνας που αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του καθώς είχε περάσει στο παιχνίδι στο 65’ στη θέση του Βάσου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίτσας με βοηθούς τους κ. Μάνο και Δεδικούση.
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ (Ι. Μπουρνάκας): Παλτινιώτης, Βλάχος, Γκέκας, Λιόλιος, Νάστος (47’ Λαζαρίνος), Τζουλάι (55’ λ.τ. Γλουστιάνος), Φαρμάκης, Σαχινίδης (82’ Κωνσταντινίδης), Γκαντόγλου (87’ Αγγέλης), Βουγλάνης, Κρητικός.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Μ. Μπατσαράς): Πατέτσος, Καζαντζής, Δαλαμπύρας, Ακρίβος, Μαντζώνης, Ανδρώνης (69’ λ.τ Κωφός), Φωκαΐδης (46’ λ.τ. Δημουλός Κ.), Μανωλόπουλος, Τσιμπουκλής (90’+3’ Δημουλός Γ.), Κωνσταντάς, Βάσσος (64’ Μπουζώνας).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ραχούλα-Αναγέννηση Φ.    6-4
Μαρμαρίνη-Λαρισαϊκός    0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ραχούλα    7-4    6
Λαρισαϊκός*    1-0    3
Μαρμαρίνη    0-1    1
Αναγέννηση Φ.    4-6    1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Βερδικούσια*    0-1    0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/6, 18:00)
Αναγέννηση Φ.- Βερδικούσια (γήπ. Βιολογικού)
Λαρισαϊκός- Ραχούλα (γήπ. Νεάπολης Α’)
Ρεπό: Μαρμαρίνη

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass