Παραμένουν Περέιρα και Μάριν στην ΚΕΔ

ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 21:13

Μια πολύ σημαντική είδηση προέκυψε από τον Μπιορν Βασάλο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στην οποία έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς.


Ο αντιπρόσωπος της FIFA ανακοίνωσε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει αποφασίσει την παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στον προεδρικό θώκο της ΚΕΔ αλλά και του Χουάν Αντόνιο Φερνάντες Μαρίν στο πόστο του αντιπροέδρου, δηλαδή, του άμεσου συνεργάτη του.
Όπως διευκρίνισε ο Βασάλο, οι δύο άνδρες θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με την ΕΠΟ για ακόμα έναν χρόνο, κάτι που υπογραμμίζεται σε σχετική επιστολή της Φάτμα Σαμούρα, η οποία του κοινοποιήθηκε σήμερα και στην οποία περιέχονται όλες οι αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά και την απόδοσή τους», ήταν το σχόλιο του Βασάλο. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι ο Περέιρα και τη νέα χρονιά θα μπορεί να ορίζει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια που εκείνος κρίνει ότι απαιτείται η παρουσία τους.
Εκτός του Περέιρα και του Μαρίν διατηρείται στο πόστο του και ο Πετρ Φούσεκ, ως ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για ακόμα έναν χρόνο. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι ο Φούσεκ θα έχει ακριβώς τις ίδιες αρμοδιότητες και όχι περισσότερες, κάτι που υπήρχε ως φημολογία το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass