Περιμένουν τη δομή της νέας Super League 2

Στον Απόλλωνα Λάρισας που ξεκίνησαν οι διακοπές

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2019 22:21

Ποια θα είναι η δομή της νέας Super League 2 περιμένουν να δουν και επίσημα στον Απόλλωνα Λάρισας, για να αποφασίσουν ανάλογα τις κινήσεις που θα γίνουν για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, 2019-2020.

Παράλληλα, αναμένουν τι θα γίνει και με την αδειοδότηση της ομάδας, ενώ μέχρι τις 27 Μαΐου πρέπει να εξοφληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, στο αποχαιρετιστήριο  δείπνο της ομάδας που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην «Κυματολήγη», ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» Παναγιώτης Μαντζανάς, ευχαρίστησε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και μπορεί ο σύλλογος να τερμάτισε στην 3η θέση, όμως με την αγωνιστική του παρουσία έπρεπε να είναι αυτός στον χθεσινό αγώνα μπαράζ με τον ΟΦΗ και όχι ο Πλατανιάς Χανίων.

Ήταν  γενικά μια πετυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με την παρουσία τους, αναγνώρισαν τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε και πήγαν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ο κ. Μαντζανάς συζήτησε με όλους τους παίκτες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

ΓΙΑ ΜΠΕΛΑ

Ο Αριαν Μπελά είχε μια πετυχημένη παρουσία στον πάγκο του Απόλλωνα, συνεχίζοντας από την ημέρα που ανέλαβε το έργο του προκατόχου του Μαρσέλο Τροΐζι. Σοβαρός και μετρημένος έδειξε μέσα στο γήπεδο πως με τη δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα.

Σίγουρα πρόθεση και των διοικούντων του Απόλλωνα απ' ό,τι διαφαίνεται είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και τη νέα σεζόν, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα κάτι τέτοιο, αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Όσον αφορά τώρα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αυτό θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία που θα αρχίσει το πρωτάθλημα της νέας Super League 2.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass