ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Ανεπίσημη αρχή για την ΑΕΛ

*Μάχη για Στεργίδη, αγωνία για Κέρκυρα και Κλέιτον

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2015 8:09

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Σήμερα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και λογικά αναμένονται 19 ποδοσφαιριστές, αφού ο Μπόγιοβιτς δεν μπορεί να πάρει βίζα, ενώ θα στελεχωθεί και με ορισμένους νεαρούς που δοκιμάσθηκαν και ικανοποίησαν τον Σέρβο τεχνικό Ντόστανιτς.

Η προπόνηση θα γίνει στο προπονητήριο των Δένδρων, ενώ η επίσημη πρώτη θα γίνει στις 28 Ιουλίου μάλλον στο Ael Fc Arena.

Από κει και πέρα η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Λάρισα μέχρι τις 4 Αυγούστου και στη συνέχεια για δέκα περίπου μέρες θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να κάνει ένα μέρος της προετοιμασίας και κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. 

Παράλληλα συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις που είναι σε τρία μέτωπα. Το πρώτο είναι αυτό του Σίλβα Κλέιτον στον οποίο έγινε πρόταση αλλά δεν υπάρχει ακόμα απάντηση, το δεύτερο είναι η… Κέρκυρα που στην ΑΕΛ αγωνιούν για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας. Αν η Κέρκυρα υποβιβαστεί τότε θα κάνουν πρόταση στον Τάσο Βενέτη για να επιστρέψει στη Λάρισα. Σε περίπτωση που η ομάδα της Κέρκυρας παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα τότε ο Βενέτης θα παραμείνει και αυτός το νησί των «Φαιάκων».

Ένα τρίτο «μέτωπο» είναι ο Λυμπέρης Στεργίδης τον οποίο ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών Αλέξης Κούγιας επιθυμεί να πάρει στην ΑΕΛ από την Παναχαϊκή και μάλιστα είναι το «μήλο της έριδος» στη διαπραγμάτευση με τους νέους ιδιοκτήτες. Αν τον αποκτήσει ουσιαστικά θα αφήσει την πατρινή ομάδα στα χέρια των νέων ιδιοκτητών.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ.Κούγιας τόνισε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Αν δεν υπογράψει ο Στεργίδης στην ΑΕΛ δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συμφωνία! Όταν υπογράψει ο Στεργίδης στην ΑΕΛ τότε θα πέσουν οι υπογραφές με τους νέους ιδιοκτήτες! Είναι συμφωνία από την αρχή να έρθει ο Στεργίδης στην ΑΕΛ και πρέπει να υπογράψει. Ξέρω ποιος κάνει αυτά τα κόλπα αλλά χάρισα δώδεκα παίκτες στην ομάδα, δεν ζητάω τίποτα για το προπονητικό γήπεδο στην Εγλυκάδα αλλά για τον Στεργίδη δεν κάνω πίσω. Είναι δικό μου παιδί από 18 ετών και για να πέσουν υπογραφές πρέπει να υπογράψει πρώτα ο Στεργίδης στην ΑΕΛ. Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass