Επίθεση με πέτρες και κατσαβίδια!

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 15:03

Ο Διαγόρας με γκολ στο 92’ κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα, στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ των δύο ομάδων που διεξήχθη στη Ρόδο και πήρε ελαφρύ προβάδισμα στη μάχη ανόδου ενόψει της ρεβάνς (15/5), ωστόσο θλιβερά επεισόδια παρατηρήθηκαν μετά τη λήξη του.


Οπαδοί της Καλαμάτας δέχθηκαν επίθεση από τους αντίστοιχους της νησιωτικής ομάδας με πέτρες και κατσαβίδια κι άλλα αιχμηρά αντικείμενα, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας της Μεσσηνίας «Θάρρος».
Οι άνθρωποι της «Μαύρης Θύελλας» καταγγέλλουν ότι από τη ρίψη πετρών κι αιχμηρών αντικειμένων τραυματίστηκε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Καλαμάτας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες στις αστυνομικές αρχές για την καθυστέρηση στην καταστολή των επεισοδίων.
Με την αναμέτηση Διαγόρας - Καλαμάτα 1-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες διεκδικούν ουσιαστικά την παραμονή τους στην τρίτη κατηγορία, Football League, όπως θα ονομάζεται την επόμενη σεζόν με βάση την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass