Η γιορτή των παλαιμάχων του μπάσκετ στη Χίο

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «EXALCO»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 15:46

Στο νησί της Χίου βρίσκεται από χθες ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθόσφαιρας (Σ.Π.Α.Κ.) Λάρισας για να συμμετάσχει στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MaxiBasketball.

Έπειτα από την περσινή πρώτη εμφάνιση του Συλλόγου στο 6ο Πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο Σ.Π.Α.Κ. εκπροσωπεί και φέτος τη Λάρισα στο φιλόξενο νησί της Χίου. Θα τεθεί κατά σειρά αντιμέτωπος με τις ομάδες της Καβάλας, της Αθήνας και της Χίου σήμερα, αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα. Τη συνδιοργάνωση του τουρνουά έχουν ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Χίου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Χίου και τιμώμενο πρόσωπο είναι ο χιώτικης καταγωγής πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Μέμος Ιωάννου. "Γιορτή του μπάσκετ, γιορτή του αθλητισμού και παράλληλα σημαντική συνδρομή για την τουριστική προβολή του νησιού και όλου του Βορείου Αιγαίου", δήλωσε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Παπαϊωάννου Ν. (προπονητής), Μουγδή Ζ., Γκούλιο Α., Τηγανή Ν., Σκουλίδη Φ., Ανδρέου Α., Χύτα Δ., Γκορτσίλα Γ., Παλάσκα Ν., Μύτιλη Β. Ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν στους χορηγούς "EXALCO" Συστήματα Αλουμινίου και Τεχνική Εταιρεία Ντόστας- Παπαθανασίου που βοήθησαν ώστε να διεκπεραιωθεί η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Βετεράνων 2019. Η εταιρεία "Menarini" προσέφερε τα συμπληρώματα διατροφής Sustenium.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass