Παραδόθηκαν προς χρήση τα Κλειστά Χάλκης και Πλατυκάμπου

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ - Δ. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ: ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 20:38

Στην αθλούμενη νεολαία (και όχι μόνο) παραδόθηκαν χθες τα Κλειστά Γυμναστήρια των οικισμών της Χάλκης και του Πλατυκάμπου μετά τις εργασίες βελτίωσης που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα οποία θα δώσουν πνοή στις αθλητικές ομάδες της περιοχής.


Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός παρευρέθηκε στις τελετές παράδοσης των δύο Κλειστών Γυμναστηρίων και συνομίλησε με μαθητές και νέους για το έργο συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ που αφορούσε στις εργασίες της κατασκευής σύγχρονου παρκέ και επισκευής της στέγης.
«Υλοποιήσαμε δύο σημαντικά αθλητικά έργα, εκσυγχρονίζοντας τα Κλειστά Γυμναστήρια σε Χάλκη και Πλατύκαμπο. Αλλάξαμε την εικόνα των δύο γηπέδων σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλελέρ προκειμένου οι αθλητές και οι αθλητικοί σύλλογοι να χρησιμοποιούν ασφαλείς και σύγχρονες αθλητικές δομές. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφερείας Θεσσαλίας, δημιουργούμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλία. Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει» τόνισε ο κ. Αγοραστός.
Ο πρόεδρος του Αετού Πλατυκάμπου Δημήτρης Παπαλέξης ευχαρίστησε τον κ. Κώστα Αγοραστό αλλά και τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο λέγοντας: «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη το έργο του Κλειστού του Πλατυκάμπου. Μια πρόταση από τον προπονητή μας Βάιο Βούκατα στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αχιλλέα Χατζούλη έγινε πράξη. Και σ’ αυτό βοήθησε άμεσα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που το υλοποίησε σε συνεργασία με τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο. Αυτό το έργο μάς δίνει τη δυνατότητα να γίνουν παιχνίδια υψηλότερων κατηγοριών στο Κλειστό του Πλατυκάμπου αλλά κυρίως να αποφεύγονται οι τραυματισμοί της αθλούμενης νεολαίας. Οι ασφαλείς εγκαταστάσεις είναι προτεραιότητα όλων».
Ο γενικός αρχηγός του Αετού Πλατυκάμπου Σήφης Μαυρακάκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης του Κλειστού απένειμε πλακέτα στον κ. Αγοραστό για τη μεγάλη του συμβολή.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας προχώρησε στην παράδοση των δύο έργων μαζί με τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο. Ο κ. Αγοραστός συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης Νίκο Λιούπα, τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Απόστολο Μπίλλη και το στέλεχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Στέλιο Δημότσιο που είχε σημαντική συμβολή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Μούσιος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass