Πικρή αυλαία για την ΑΕΛ

*Έχασε από τον Ολυμπιακό εύκολα με 3-0 και τερμάτισε στη 10η θέση της βαθμολογίας

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 22:06

Πικρή αυλαία για την ΑΕΛ χθες στο Ael Fc Arena όπου έχασε από τον Ολυμπιακό με 3-0, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν τις 10 σερί νίκες, και μάλιστα με 35 γκολ!

Οι Χασάν στο 24', Ελαμπντελαουί στο 49' και Καμαρά στο 86' ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης απέναντι σε μια ΑΕΛ που φάνηκε ότι δεν είχε ψυχολογικές δυνάμεις μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ που της έδωσε την παραμονή. Πάντως οι «βυσσινί» τερμάτισαν στη 10η θέση με 34 βαθμούς, την καλύτερη επί ημερών Κούγια, καθώς πέρυσι ήταν 12η με 21 βαθμούς. Αλλά στόχος της ΑΕΛ με το ιστορικό παρελθόν που έχει θα πρέπει να είναι μια θέση ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ουσία είναι ότι στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με δεδομένο τον απευθείας υποβιβασμό τριών ομάδων ενώ μια θα δώσει μπαράζ παραμονής, η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει μια παραμονή πολύ πιο εύκολη από άλλους αντιπάλους που είχε τη φετινή περίοδο στον συγκεκριμένο στόχο.

Χθες έλειψαν λόγω τιμωρίας παίκτες βασικοί όπως οι: Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς και Ζίζιτς που αν έπαιζαν, σίγουρα θα υπήρχε διαφορετική εικόνα.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ προσπάθησε αλλά στο δεύτερο μέρος δεν τα πήγε καθόλου καλά.

Οι φίλαθλοι κρατάνε την παραμονή στην κατηγορία, ενώ σίγουρα η παρουσία του Ιταλού τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα αποδείχθηκε καταλυτική για την επίτευξη του σκοπού καθώς και οι μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου.

Από δω και πέρα αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν…

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα παρέταξε την ομάδα με τακτική 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους: Γκόλια, Μόρα, Μπράλιτς, στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς αριστερά τους: Καρανίκα (δεξιά), Σετσέροβιτς, Μπάλλα, Γιακιμόσφκι , Ζίφκοβιτς και στην επίθεση τους: Νούνιτς και Σικάφκα.

Από την άλλη, η διάταξη του Ολυμπιακού είχε εκπλήξεις από τον τεχνικό Μαρτίνς και στον σχηματισμό και σε πρόσωπα: Κάτω από τα δοκάρια αγωνίσθηκε ο Λοντίγκιν και στην άμυνα οι: Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σισέ. Στη μεσαία γραμμή, στα πλάγια, οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας. Αμυντικά χαφ οι Καμαρά, Ανδρούτσος με τον Νάτχο μπροστά τους, ενώ στην επίθεση ήταν οι Σολδάνο και Χασάν.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μάλιστα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αλλά το σουτ του Μόρα δεν ήταν καλό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Στην πρώτη φάση που έκανε ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με σουτ του Χασάν (24') και μάλλον εκεί τελείωσαν όλα…

Ο Ολυμπιακός άρχισε να πλησιάζει πιο κοντά στο 0-2 παρά οι «βυσσινί» στην ισοφάριση.

Και αν στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του, στην αρχή του δευτέρου μέρους με τον Ελαμπντελαουί στο 49' κατάφερε να κάνει το 0-2.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να μειώσει όταν ο Φέστα έβαλε τον «φρέσκο» Κούνιτς αντί του Νούνιτς αλλά χωρίς αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι ο Σικάφκα ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Τελικά έγινε και το 0-3 από τον Καμαρά αφού η είσοδος των Φορτούνη, Τοροσίδη μάλλον ενήργησε θετικά για τους «ερυθρολεύκους» στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το τελικό 0-3 ήρθε φυσιολογικά.

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ

6': Φάουλ του Γιακιμόφσκι και η μπάλα φθάνει στον Μόρα, αφού προηγήθηκε κεφαλιά του Γκόλια που με σουτ στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λοντίγκιν.

24': Μπαλιά του Νάτχο από αριστερά στον Χασάν που αποφεύγει τον Γκόλια και κάνει εύκολα το 0-1.

36': Σέντρα από δεξιά του Ελαμπντελαουί και ο Χασάν πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

38': Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Τσιμίκα από τα αριστερά και γύρισμα της μπάλας στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ελαμπντελαουί έπιασε «αέρα» προσπαθώντας να κάνει το σουτ με το αριστερό του πόδι.

46': Σουτ του Νάτχο από τον ύψος της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

49': Ο Νάτχο τροφοδοτεί από αριστερά τον Ελαμπντελαουί που μέσα από τη μεγάλη περιοχή με σουτ κάνει το 0-2.

53': Σέντρα του Ελαμπντελαουί από δεξιά, ο Σολδάνο κάνει πάσα-κεφαλιά στον Χασάν που κάνει νέα κεφαλιά αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο Κρίστινσον.

57': Μπαλιά του Μπάλα στο Νούνιτς που σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

62': Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού, Σικάφκα και Κούνιτς δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Λοντιγκίν.

69': Πάσα του Νάτχο στον Τσιμίκα που μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κρίστινσον.

70': Σουτ του Κούνιτς μέσα από τη μεγάλη περιοχή από πάσα του Σικάφκα αλλά στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λοντιγκίν.

81': Σέντρα σουτ του Ζιφκοβιτς, η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λοντιγκίν.

86': Σέντρα από δεξιά με τον Τοροσίδη και ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά από κοντά κάνει το τελικό 0-3.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Από την ΑΕΛ κορυφαίος ο Σικάφκα που έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Από κει και πέρα ο Κρίστινσον πολύ καλός (αγωνίσθηκε σε όλα τα παιχνίδια), ο Μόρας καλύτερος από τους τρεις της άμυνας, καθώς Γκόλιας και Μπράλιτς δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Στα πλάγια πάλεψαν Καρανίκας και Ζίφκοβιτς αλλά είχαν και προβλήματα όπως και ο Σετσέροβιτς. Ο Μπάλας πήγε καλά όχι όμως και ο Γιακιμόφσκι. Λίγα πράγματα ο Νούνιτς, ενώ ο Κούνιτς προσπάθησε. Ο Νούσιος δεν μπορεί να κριθεί με αυτό το παιχνίδι ενώ ο Γρομητσάρης δεν είχε παιχνίδια.

Από τον Ολυμπιακό κορυφαίοι οι: Νάτχο, Ελαμπντελαουί, Χασάν αλλά και οι Φορτούνης, Τοροσίδης όταν μπήκαν στον αγώνα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος στον πειθαρχικό έλεγχο αδίκησε την ΑΕΛ όπως και σε κάποιες περιπτώσεις φάουλ. Δεν είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός τη βοήθειά του. Εκτέθηκε χωρίς λόγο. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Μόρας, Καρανίκας, Παπαδόπουλος, Καμαρά

Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί Ηλίας Αλεξέας, Χρήστος Ακρίβος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79' Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67' Νούσιος), Νούνιτς (58' Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί (82' Τοροσίδης), Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μεριά, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72' Γκερέρο), Σολδάνο, Χασάν (58' Φορτούνης).

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας

Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

-----------------

 

SAVE MORAS

SAVE MORAS

Στο σωματείο SAVE MORAS (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) που ιδρύθηκε στη μνήμη του Δημήτρη Μόρα, αδερφού του αρχηγού της ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των συνανθρώπων μας για το πώς μπορεί κανείς να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, αφιερώθηκε ο χθεσινός αγώνας από τις δύο ομάδες. Οι ομάδες, τα παιδιά συνοδείας και οι διαιτητές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την έναρξη του αγώνα φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο του σωματείου SAVE MORAS, ενώ οι φανέλες του χθεσινού αγώνα θα βγούνε σε δημοπρασία και τα έσοδα θα πάνε στο συγκεκριμένο σωματείο.

 

-----------------

ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ:

Εχουμε άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Φέστα

Συναντήθηκαν χθες το πρωί στην Καρδίτσα, που είχε καταλύσει η αποστολή της ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με τον τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο θέμα που συζήτησαν ήταν μέχρι πότε θα γίνουν προπονήσεις και πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Τα υπόλοιπα προσεχώς...

Στο μεταξύ χθες το βράδυ σχετικά με το θέμα αυτό ο Αλέξης Κούγιας έκανε την παρακάτω προσωπική δήλωση:

«Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής μας κ. Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε ότι θα συζητήσει μαζί μου για τον αν θα παραμείνει την επόμενη σεζόν ως προπονητής της ομάδος.

Τον κ. Φέστα τον στήριξα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του και ειδικά μετά την παραίτηση που υπέβαλε μετά την παρά λίγο τραγική για την ομάδα μας ήττα στη Λαμία, λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθούσε και του τόνισα ότι δεν πρέπει να φοβάται τον τυχόν υποβιβασμό της ομάδος μας στα χέρια του και ότι θα πρέπει να εμπιστευτεί άμεσα τους Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Σεσέροβιτς και Σικάφκα και ότι τον εμπιστεύομαι, του παραδίδω τα κλειδιά της ομάδος εν λευκώ και ότι σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να φύγει από την ΑΕΛ ως αποτυχημένος.

Η συζήτηση έγινε στα αποδυτήρια της Λαμίας μπροστά στον Ανδρέα Λαυδαριά κι ευτυχώς για εκείνον και για εμάς δεν επέμεινε στην παραίτησή του και φτάσαμε στο σημερινό ευτυχές σημείο να γινόμαστε σιγά-σιγά αναπόσπαστο μέλος της Super League, ακόμα και με λιγότερες ομάδες και να υπερτερούμε ομάδων σαν τον Αστέρα Τρίπολης, σαν την Ξάνθη, τον Μπαρτσελόνα - ΟΦΗ (ο κ. Σπανός έχασε το στοίχημα που βάλαμε μαζί, όταν είχα προβλέψει αυτά που έγιναν εκ των προτέρων, αλλά δεν πειράζει), την ομάδα που ανέστησα και έχτισα τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον άχαστο τα τελευταία χρόνια Λεβαδειακό και μία από τις πιο υγιείς ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΛ βεβαίως πρέπει κάθε χρόνο να διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη και όχι να επιχαίρει για τη σωτηρία της, αλλά αυτό θα γίνει βήμα-βήμα για να διαρκέσει και όχι τη μία χρονιά να κερδίζει το Κύπελλο Ελλάδος σαν σήμερα και σε 2 χρόνια να διαλύεται με χρέη 19 εκατομμυρίων ευρώ σε ποδοσφαιριστές και το Δημόσιο και να φτάνει στο σημείο να πανηγυρίζουν κάποιοι γιατί κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών στον τελικό της Λιβαδειάς με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Τελειώνοντας, στον κ. Φέστα θέλω να του υπενθυμίσω ότι οι άντρες είτε είναι Έλληνες είτε Ιταλοί και ειδικά όταν τους έχουν συμπεριφερθεί όπως εγώ έχω συμπεριφερθεί σ' αυτόν, τιμούν την υπογραφή τους και ο κ. Φέστα που είναι άντρας με Α κεφαλαίο έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας για άλλα 2 χρόνια και θα πρέπει να το σεβαστεί και να μην αφήσει στη μέση αυτήν την υπέροχη προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να εκμεταλλευτεί αυτήν την πρόσκαιρη επιτυχία με την ΑΕΛ, θα πρέπει να σεβαστεί τον κόσμο μας που τον αγάπησε και να πετύχουμε μαζί τις διακρίσεις για τις οποίες είναι προορισμένη η ΑΕΛ μας»

 

-----------------

ΦΕΣΤΑ

Θα μιλήσω και θα δούμε…

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε: «Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα πετύχαμε την παραμονή της ομάδας με αποτελέσματα κλειδιά. Συγκεκριμένα, δεν χάσαμε από Γιάννενα και ΟΦΗ ενώ κερδίσαμε την ΑΕΚ. Έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα η ΑΕΛ. Όταν παίζεις με αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να είσαι πλήρως συγκεντρωμένος. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για την παραμονή μου και θα δούμε...».

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είπε: ‘Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες αγαπάνε αυτό που κάνουνε. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη με ενθουσιασμό. Σήμερα δοκιμάσαμε ένα καινούργιο σύστημα. Στο πρώτο δυσκολευτήκαμε, αλλά στο δεύτερο δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας και προσφέραμε και θέαμα. Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στην προπόνηση και εξυπνάδας στην τακτική. Μας ταιριάζει το σύστημα που παίζουμε μέχρι τώρα. Σήμερα κάναμε ένα τεστ με την ΑΕΛ, γιατί θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα στο να αλλάζει σύστημα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σήμερα».

 

-----------------

H SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Super League:

*Απόλλων Σμύρνης-Λαμία   0-3

(50' πεν. Μπαράλες, 62' Μπερτόλιο, 70' αυτ. Οριουέλα)

*Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός          4-0

(14' πεν. Χατζηγιοβάνης, 19', 40' Μακέντα, 81' Εμμανουηλίδης)

*ΑΕΛ-Ολυμπιακός    0-3

(24' Χασάν, 49' Ελαμπντελαουί, 86' Καμαρά)

*Αρης-Ξάνθη  7-2

(27' Γιουνές, 33', 82' Γκαρσία, 69', 79' Ντιγκινί, 73' Κόρχουτ, 94' πεν. Σιώπης - 15' πεν. Κάστρο, 50' Ντουρίτσκοβιτς)

*Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος        3-0

(24' Παπαγεωργίου, 60' πεν. Ιγκλέσιας, 83' Καλτσάς)

*Ατρόμητος-ΟΦΗ       0-2

(21' Νέιρα, 74' Σάσι)

*Λεβαδειακός-ΑΕΚ   0-3

(45' Μπακασέτας, 54' Λιβάια, 67' Πόνσε)

*ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ            0-2

(60' Άκπομ, 79' Σάκχοφ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΛΙΚΗ)

1. ΠΑΟΚ         80 -Πρωταθλητής, Champions League

--------------------------------------------------------

2. Ολυμπιακός           75 -Champions League

--------------------------------------------------------

3. ΑΕΚ            57 -Europa League

4. Ατρόμητος  52 -Europa League

5. Άρης           49 -Europa League

--------------------------------------------------------

6. Πανιώνιος  38

7. Λαμία          37

8. Παναθηναϊκός        36

9. Παναιτωλικός         36

10. ΑΕΛ         34

11. Αστέρας Τρίπολης          33

12. Ξάνθη       32

--------------------------------------------------------

13. ΟΦΗ         32 -Μπαράζ παραμονής

--------------------------------------------------------

14. ΠΑΣ Γιάννινα       27 -Υποβιβασμός

15. Λεβαδειακός       21 -Υποβιβασμός

16. Απόλλων Σμύρνης         10 -Υποβιβασμός

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

* Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μηδενισμό και -5 βαθμούς.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

19 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

16 ΓΚΟΛ: Πόνσε (ΑΕΚ)

12 ΓΚΟΛ: Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

11 ΓΚΟΛ: Χασάν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

10 ΓΚΟΛ: Ματέο Γκαρσία (ΑΡΗΣ), Γ.Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

9 ΓΚΟΛ: Γιουνές (ΑΡΗΣ), Μπαράλες (ΛΑΜΙΑ), Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

8 ΓΚΟΛ: Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ)

7 ΓΚΟΛ: Λιβάια (ΑΕΚ), Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

6 ΓΚΟΛ: Μπογέ (ΑΕΚ), Νούνιτς (ΑΕΛ), Γκερέρο, Καμαρά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μοράρ, (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ντουρμισάι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Ακπόμ (ΠΑΟΚ)

5 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Ντέλετιτς (ΑΕΛ), Τόνσο (ΑΡΗΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καλτσάς, Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μπερτόλιο (ΛΑΜΙΑ), Κάστρο (ΞΑΝΘΗ), Ποντένσε, Ελαμπντελαουί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Μπαΐροβιτς (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (ΠΑΟΚ)

4 ΓΚΟΛ: Μπακασέτας, Φατιόν (ΑΕΛ), Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ενσικουλού (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπουζούκης, Γιόχανσον (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Καμαρά (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Κρίζμαν (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Μάνος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

3 ΓΚΟΛ: Ελ Χέλβε (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Μαρτίνες, Ματίγια (ΑΡΗΣ), Ουγκράι (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Αντέτζο, Καραμάνος (ΛΑΜΙΑ), Μαρκόβσκι (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Βούκοβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βαζ, Ναμπί, Σάσι (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάνα, Γουίλιαν Μπαρμπόσα, (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Κόρμπος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Πέλκας, Μάτος, Ζαμπά, Ολιβέιρα, Ενρίκε (ΠΑΟΚ), Νικολιάς (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

2 ΓΚΟΛ: Κλωναρίδης, Οικονόμου (ΑΕΚ), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Τριάδης, Μπεντινέλι, Βαφέας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ρόουζ (ΑΡΗΣ), Φετφατζίδης (ΑΡΗΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ιγκλέσιας, Βαλιέντε (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μπρούνο, Μανούσος, Ουάρντα (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Πίτι, Τομάς, Επστάιν, (ΛΑΜΙΑ), Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Αλμέιδα, Τζουρίτσκοβιτς (ΞΑΝΘΗ), Γιακουμάκης, Δεληγιαννίδης, Βουό, Πλατέλλας (ΟΦΗ), Κάτσε, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Ινσούα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Άργκους (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλης, Σταυρόπουλος, Μαξίμοβιτς (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης, Γιάκος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

1 ΓΚΟΛ: Αλμπάνης, Γκάλο, Σιμόες, Άλεφ, Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μπράλιτς, Γιακιμόβσκι, Μπαργκάν, Κόεφ, Γκόλιας, Μπέρτος, Σικάβκα, Μόρας (ΑΕΛ), Ντ'Ούρσο, Σικαμπάλα, (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σιώπης (ΑΡΗΣ), Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος, Παπαγεωργίου (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Σάκιτς, Ρισβάνης, Βασιλακάκης, Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς, Κιβρακίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Ασούμπρε (ΛΑΜΙΑ), Αντιλέχου, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Νανγκίς, Γιακουμάκης, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μπρίτο, Κοβάσεβιτς, Μπαξεβανίδης (ΞΑΝΘΗ), Σισέ, Νάτχο, Μεριά, Μπουχαλάκης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Φερέιρα, Σακόρ, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Αραβίδης, Ποτουρίδης (ΟΦΗ), Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Κολοβέτσιος, Δώνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ντουάρτε, Έρικσον, Μάλης, Λουσέρο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ι.Μασούρας, Καμαρά, Ντομίνγκες, Άλμπεργκ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λημνιός, Ελ Καντουρί, Κρέσπο (ΠΑΟΚ), Μυστακίδης, Λεό Μπατίστ, Φάμπρι Κάστρο (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ

3 αυτογκόλ: Βούκοβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπανανά (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

1 αυτογκόλ: Γκόλιας (ΑΕΛ), Βαφέας, Στάθης, Γκάρος, Γκίνο (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Δεληζήσης (ΑΡΗΣ), Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Αναστασιάδης, Οριουέλα (ΛΑΜΙΑ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαρινάκης, Έρικσον, Μαλής (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σκόνδρας, Μιχαήλ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass