Με Πολλέτο ο Απόλλων στην Κρήτη

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΡΑΜΠΙΛΛΑ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2019 22:35

Με τον Πολλέτο, που επανέρχεται μετά την τιμωρία του στον αγώνα με τον Ν.Π.Σ.Βόλου και θα έχει περισσότερες επιλογές ο τεχνικός Αριαν Μπελά, ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί την Κυριακή στο γήπεδο του Αλικαρνασσού κόντρα στον Ηρόδοτο.

Παιχνίδι όπου η λαρισινή ομάδα θέλει τον βαθμό της ισοπαλίας, για να παραμείνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League και να περιμένει μετά ποια ομάδα θα τερματίσει στη 13η θέση της Super League, για να αναμετρηθεί σε διπλούς αγώνες μπαράζ, που οδηγούν στην άνοδο. Εκτός από τους τιμωρημένους Χατζή, Κουρτεσιώτη, Κοντοέ και Τασιούλη, αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι 100% έτοιμος και ο Μπραμπίλλα, ο οποίος μετά την κλωτσιά που δέχτηκε στον αγώνα με τον Ν.Π.Σ.Βόλου, μπορεί να έπαιξε στο ντέρμπι με τον Πλατανιά, όμως ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις, γι' αυτό και αντικαταστάθηκε. Ο Βραζιλιάνος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αύριο λογικά θα φανεί αν μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του για το βασικό σχήμα. Κατά τα άλλα, οι παίκτες επέστρεψαν κανονικά χθες το απόγευμα στις προπονήσεις, γνωρίζοντας πως τους περιμένει την Κυριακή ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο και φέρονται αποφασισμένοι να πάρουν το ποθητό αποτέλεσμα, που θα τους οδηγήσει στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα και Ηρακλής κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών μόλις ανοιχτούν οι φάκελοι αδειοδότησης, από την πλευρά της λαρισινής ομάδας αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Και αυτό γιατί αύριο θα σταλούν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ όλα τα δικαιολογητικά που επιπλέον ζητήθηκαν, καθώς οι φάκελοι ήδη είχαν κατατεθεί τον Φεβρουάριο και επομένως όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν θα πάψουν να υφίστανται και ο Απόλλωνας θα παραμείνει ως έχει στον βαθμολογικό πίνακα της Football League. Έτσι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών για το λαρισινό σωματείο, κάτι που αναμένεται πως θα γίνει γνωστό, μεθαύριο Παρασκευή 3 Μαΐου, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass