Χορταστικό παιχνίδι στο Χειμάδι

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 16:39

Στα πέναλτι χρειάστηκε να λύσουν τις διαφορές τους οι Παλαίμαχοι με τους Νέους του Ολυμπιακού Χειμαδίου στο χθεσινό χορταστικό φιλικό παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια αναδείχθηκαν ισόπαλες 6-6, ωστόσο οι Παλαίμαχοι στα πέναλτι είχαν το κάτι παραπάνω και πήραν τη νίκη με 6-5. Για την ομάδα των Νέων σκόραραν οι Βλαχογιάννης 2, Παναγιωτίδης, Ζαϊρές, Ράπτης και Γκανάτσιος και από τους Παλαίμαχους οι Β. Νούσιος 2, Αχ. Νούσιος, Αθ. Τόπης και Σαϊτάνης, ενώ ένα αυτογκόλ του Γκρέτση καταγράφηκε υπέρ της ομάδας των Παλαιμάχων. Στο πλαίσιο της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης η διοίκηση του συλλόγου τίμησε τρεις ποδοσφαιριστές, τους Ε. Νούσιο (ΑΕΛ), Δ. Λίταινα (Απόλλων Λάρ.) και Γ. Νούσιο (Αγ. Ανάργυροι). ΝΕΟΙ: Νίκου, Παναγιωτίδης, Ράπτης, Γκανάτσιος, Λανάρας, Γκρέτσης, Δημάκης, Ράπτης, Ζαϊρές, Νούσιος, Βλαχογιάννης. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Ανδρέου, Τόπης Αθ., Τόπης Π., Νούσιος Β., Νούσιος Γ., Νούσιος Αχ., Λίταινας, Χουρχούμπας, Τσιαγκούλης Θ., Τσιαγκούλης Β., Σεβδαλής, (Σαμαρίνας, Σαϊτάνης, Λίταινας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass