Τίμησαν τη μνήμη του Κ. Αντάμαλη

ΣΤΟ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 15:54

Τη μνήμη του αδικοχαμένου αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών και στελέχους τόσο στο αγωνιστικό όσο αργότερα και στο διοικητικό κομμάτι του Κεραυνού Παραποτάμου, Κωνσταντίνου Αντάμαλη, τίμησαν χθες στο δημοτικό γήπεδο Γόννων, στο πλαίσιο του 7ου ποδοσφαιρικού τουρνουά, που διοργάνωσε ο Δήμος Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ.

Στο τουρνουά μνήμης συμμετείχαν οι ομάδες Κεραυνός Παραποτάμου, Θύελλα Ελάτειας, Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου. Νικήτρια της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκε η ομάδα του Ολύμπου Γόννων, η οποία επικράτησε στον τελικό με 5-3 τα πέναλτι του Αετού Μακρυχωρίου (1-1 κ.α.). Τα αποτελέσματα των αγώνων που διεξήχθησαν: Ελάτεια-Γόννοι 0-3 Μακρυχώρι –Παραπόταμος 2-0 ΤελικΟς Μακρυχώρι-Γόννοι 3-5 πέν. (1-1 κ.α.) Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ. Β. Κοντογιάννης, Χαρ. Μπλιώνας και Π. Γκάγκας. Στο 7ο τουρνουά μνήμης παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του Κωνσταντίνου Αντάμαλη, ο αδερφός του εκλιπόντος Γιάννης Αντάμαλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσούγιας, Κώστας Τσεργάς, Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, Γεωργία Τσιόπα, Ευθύμιος Μπουζέκης, Γεώργιος Κυρίτσης, Θανάσης Καραναστάσης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Παραποτάμου κ. Μαρία Αβραμούλη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δ. Τεμπών, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass