Στο Αγιο Ορος ο Φέστα

ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 22:50

Τα θρησκευτικά μνημεία στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά και ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα είναι αποφασισμένος να δει όσα το δυνατόν περισσότερα.

Δεν είναι τυχαίο ότι επισκέφθηκε τα Μετέωρα, ενώ αύριο Μεγάλο Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη για να κάνει Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα στο Άγιο Όρος, μια τοποθεσία που θαύμαζε και ήθελε πάντα να επισκεφθεί. Αναμένεται να επιστρέψει στη Λάρισα τη Δευτέρα ενώ σχολίασε ότι δεν θα πάει στην πατρίδα του αφού Πάσχα οι Καθολικοί είχαν την περασμένη βδομάδα, ενώ θέλει να δει το Άγιο Όρος για το οποίο έχει ακούσει πάρα πολλά και είναι μια καλή ευκαιρία να το επισκεφτεί. Δεν χορταίνει να βλέπει... Ελλάδα. Πάντως τις τελευταίες μέρες δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος και μετά τον αγώνα της 5ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό θα έχει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Φέστα δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμα χρόνων αλλά σίγουρα θα πρέπει να κάνει μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο για να χαράξουν μαζί την πορεία της ομάδας. Η Λάρισα ως πόλη του αρέσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα και ιδιαίτερα από τον κόσμο που είναι ιδιαίτερα φιλικός μαζί του. Στο μεταξύ χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί, όπως και σήμερα και συγκεκριμένα στις 10 π.μ. με στόχο όσοι ταξιδέψουν να φύγουν νωρίτερα για τον επιλεγμένο προορισμό τους. Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών έχει προγραμματιστεί την Τρίτη μέρα του Πάσχα για τις 5 μ.μ.

ΔΩΡΙΣΕ ΑΜΟΙΒΗ

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος προσέφερε την αμοιβή του από τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ, στο «Άσυλο του Παιδιού». Πρόκειται για εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Μακεδόνα ρέφερι, ο οποίος μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τετάρτη το ίδρυμα «Άσυλο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη και δώρισε ολόκληρη την αμοιβή του (περίπου 1.500 ευρώ) από το τελευταίο παιχνίδι που διηύθυνε, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΕΛ την περασμένη Κυριακή για την 29η αγωνιστική της Superleague. Τον 37χρονο ρέφερι υποδέχτηκαν η πρόεδρος και η διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών του Ιδρύματος, οι οποίες τον ξενάγησαν στους χώρους του και του δώρισαν ένα λεύκωμα για τα 100 χρόνια του «Ασύλου του Παιδιού».

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 35.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

Τρεις από τις συνολικά έξι υποθέσεις που ήταν προγραμματισμένες, εκδικάστηκαν χθες στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 35.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στον αγώνα-φιέστα της περασμένης Κυριακής (21/4) με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, ενώ μικρότερες ποινές επιβλήθηκαν στον Παναιτωλικό (6.000 ευρώ) και την ΑΕΚ (3.000 ευρώ), για τα ματς με Αρη και ΑΕΛ αντίστοιχα. Οι υπόθεσεις που αναβλήθηκαν ήταν αυτές που αφορούσαν στις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αρης και Πανιώνιος.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ό,τι δεν κατάφερε το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Super League (και συγκεκριμένα με τον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού) το πέτυχε η ΕΡΤ καθώς τροποποιήθηκε το πρόγραμμα της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Παρότι αρχικώς όλα τα ματς ήταν προγραμματισμένα ταυτόχρονα, την Κυριακή 5/5 στις 19:00, ο συνεταιρισμός αποφάσισε τη μετακίνηση δύο βαθμολογικά αδιάφορων αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/5 στις 19:00, ενώ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό θα γίνει την Κυριακή 5/5, αλλά στις 4 μ.μ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5

19:00 Απόλλων Σμύρνης-Λαμία "Γ. Καμάρας" (ΕΡΤ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5

16:00 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός ΟΑΚΑ (ΕΡΤ)

19:00 ΑΕΛ-Ολυμπιακός AEL FC Arena (NOVA)

19:00 Αρης-Ξάνθη "Κλ. Βικελίδης" (ΕΡΤ)

19:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος "Θ. Κολοκοτρώνης" (NOVA)

19:00 Ατρόμητος-ΟΦΗ Δημ. Στάδιο Περιστερίου (ΕΡΤ)

19:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς (NOVA)

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ "Ζωσιμάδες" (NOVA)

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass