ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Προαπαιτούμενα για τον... κόσμο

* Και ανακοίνωση περί πρότασης επιστροφής στον Σίλβα Κλέιτον

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2015 8:08

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας χθες έκανε ένα γεύμα εργασίας σε εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης διαλέγοντας... αθλητικό μαγαζί (του Λαρισαίου διεθνή παίκτης Βαγγέλη Μόρα ο οποίος παρευρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα (λόγω του πένθους στο οποίο έχει βυθιστεί η οικογένειά του για τον άδικο χαμό του αδελφού του Δημήτρη).

Και ο Κούγιας στη συνομιλία του ουσιαστικά έδειξε να γνωρίζει τα ...προαπαιτούμενα για να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον κόσμο της ΑΕΛ ώστε να μπορέσει η προσπάθειά του να στεφθεί με επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα έφερε μαζί του και δυο νεαρούς παίκτες από την Παναχαϊκή που κάθισαν σε διπλανό τραπέζι, τον Μασούρα και τον Κοντοχρήστο.

Το πρώτο που είπε ότι η ομάδα θα παίξει στο Ael Fc Arena δείχνοντας σαφώς ότι θα αποδειχθεί τις προτάσεις του κατόχου της αθλητικής εγκατάστασης Κωστή Πηλαδάκη αλλά ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση συμφωνίας. Μάλιστα είπε ότι για να είναι βιώσιμο το επιχείρημα θα πρέπει να κόβονται μίνιμουμ 2.000 εισιτήρια.

Τόνισε ότι η επίσημη πρώτη θα γίνει σ’ αυτό το γήπεδο στις 28 Ιουλίου ενώ ανεπίσημα η ομάδα θα ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου και θα μεταβεί τελικά στο Καρπενήσι για προετοιμασία από 4 έως 13 Αυγούστου.

Διοικητικό σχήμα δεν υπάρχει στον ορίζοντα ενώ πιστεύει ότι η ομάδα θα πάρει περισσότερα από τα τηλεοπτικά πάνω από 200.000 ευρώ ενώ δεν αποκλείεται να μην αποδεχθεί τη χορηγία του ΟΠΑΠ αφού έχει έρθει σε συμφωνία με δυο μεγάλες ελληνικές εταιρίες.

Στόχο έθεσε να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει η πώληση της Παναχαϊκής για την οποία πιστεύει ότι το μέλλον της θα είναι χειρότερο μετά την απομάκρυνσή του. Τόνισε με έμφαση ότι η ΑΕΛ δεν ανήκει στο άρμα κανενός και θα προσπαθήσει να είναι πεντακάθαρος στο πρωτάθλημα ενώ ο ίδιος προτίμησε μέχρι τώρα τους χαμηλούς τόνους και θα αλλάξει τακτική. Δεν θα μιλάει τόσο πολύ αλλά θα κινείται με θεσμικά όργανα.

Θέλει κοντά του όλο τον κόσμο, καλή συνεργασία και πιστεύει ότι θα πετύχει στο έργο του γιατί υπάρχει συμπαράσταση που δεν βρήκε στην Πάτρα.

Επίσης είπε ότι σήμερα θα ανακοινωθούν δεκαοκτώ παίκτες που ανήκουν στην ομάδα(μέσα σ’ αυτούς είναι και οι ήδη ανακοινωθέντες Καβουσάκης, Τσιμπάμπα, Βέρτζος, Ξενοδόχωφ, Κομεσίδης) και ορισμένοι που έχουν διαρρεύσει όπως οι: Μασούρας, Κοντοχρήστος, Μονιάκης, Ροβίθης, Μπανούσης, Πατσογεώργος, Οικονομόπουλος, Νικολόπουλος, Πάτο, Μπουντόπουλος, Χοτζάλι, Αναστασόπουλος.

Από την περσινή ομάδα ουσιαστικά μένουν ελάχιστοι παίκτες παρά την καλή της πορεία.

Τέλος δήλωσε ότι θα είναι αντιπρόεδρος στην Ένωση Β' Εθνικής κατηγορίας παρότι δέχθηκε πίεση για να αναλάβει την προεδρία.

Στον «επίλογο» του γεύματος ο κ.Κούγιας έδειξε φανερή… γαλαντομία πληρώνοντας το γεύμα και αφήνοντας χαρτζιλίκι σε σερβιτόρο…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass