Μεγάλες νίκες για 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας και Εκπ. Ράπτου

ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:59

Την πρόκριση στην επόμενη φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Λυκείων στο βόλεϊ και το χάντμπολ κοριτσιών πανηγύρισαν χθες «εκτός των τειχών» το 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας και τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων, η ομάδα χάντμπολ κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου επικράτησε του 2ου ΓΕΛ Κέρκυρας με 14-13. Κομβικής σημασίας σημείο του αγώνα ήταν το πέναλτι που απέκρουσε η τερματοφύλακας της λαρισινής ομάδας Βλασιάδου στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα (συνολικά σε όλο το ματς η Βλασιάδου απέκρουσε τέσσερα πέναλτι) κι έτσι διατηρήθηκε το 14-13 που έδωσε την πρόκριση στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο α’ ημίχρονο η ομάδα της Κέρκυρας είχε οριακό προβάδισμα με ένα γκολ (8-7), όμως στην επανάληψη οι Λαρισαίες έκαναν την ανατροπή (10-9, στο 30’) πήραν προβάδισμα στο σκορ και κατάφεραν να οδηγηθούν στη νίκη, παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Οι γηπεδούχες ισοφάρισαν 13-13 στο 45’, όμως το γκολ της Πιτσίλκα (ήταν η πρώτη σκόρερ με 6 γκολ) στο 47’ διαμόρφωσε το τελικό 14-13. Γυμναστής των Εκπ. Ράπτου είναι ο κ. Θ. Νικολακούλης και προπονητής της ομάδας χάντμπολ ο κ. Β. Γκουράβας. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Μ. Ν. ΡΑΠΤΟΥ: Βλασιάδου, Πιτσίλκα 6, Ζαγγογιάννη 2, Κουμπαρά 3, Ντακούλα, Παναγιώτου 2, Χασιώτη 1, Φαντάνα, Φούντα, Ζαχίδου, Κατσογιάννη.

ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πραγματοποιώντας για μία ακόμα φορά εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας νίκησε στην Πάτρα το 2ο ΓΕΛ Πάτρας με 2-0 σετ και πήρε πανάξια την πρόκριση κάνοντας ένα ακόμα βήμα πριν το «final-4» της Κύπρου. Τα σετ τελείωσαν 25-15 και 25-16 που καταδεικνύουν την ανωτερότητα του σχολείου της Ελασσόνας. 1ο ΓΕΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αθ. Κουρομπίνας): Χατζηβασίλη, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Τσιάτσικα, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Σεβαστού (λ), Διβράμη, Καζαντζή, Σιάτρα, Τσίμπα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στη συνέχεια των πρωταθλημάτων οι ομάδες των Λυκείων του νομού θα τεθούν αντιμέτωπες με ομάδες της Κρήτης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου όσο και το 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας έχουν το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, που σημαίνει ότι οι αγώνες θα γίνουν επί λαρισινού εδάφους. Τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου στο χάντμπολ κοριτσιών θα φιλοξενήσουν το ΓΕΛ Ν. Κυδωνίας Χανίων, ενώ στο βόλεϊ κοριτσιών το 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας θα υποδεχθεί το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου αντίστοιχα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μετά την Κυριακή του Θωμά. Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass