Θέλει κάτι να πάρει η ΑΕΛ

ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (19:00)

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 22:48

Τα παιχνίδια της ΑΕΛ με την ΑΕΚ πάντα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και το αυριανό ματς στο ΟΑΚΑ, αναμένεται πως θα δικαιώσει όλους εκείνους που θεωρούν πως θα είναι μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Οι «βυσσινί» κάτι θέλουν να πάρουν και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κοντράρουν στα ίσια την «Ένωση» και να επιστρέψουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα με θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολο μεν αλλά όχι και ακατόρθωτο, αρκεί να το πιστέψουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και να είναι ακριβοδίκαιος ο διαιτητής κ. Ζαχαριάδης. Η ΑΕΚ ουσιαστικά με ένα βαθμό «κλειδώνει» την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά σίγουρα θέλει να ευχαριστήσει με την εμφάνισή της και τους φιλάθλους της, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά, η ΑΕΛ σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση και εν συνεχεία το μεσημέρι η αποστολή που θα συγκροτηθεί από τον Τζιανλούκα Φέστα, θα αναχωρήσει για την Πρωτεύουσα. Αν αναλογιστούμε τις αναγκαστικές απουσίες των τιμωρημένων Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς και των τραυματιών Μπέρτου, Γκοΐκοβιτς, στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να ξεκινήσουν ο Σετσέροβιτς που εξέτισε την ποινή του, όπως επίσης και οι Καρανίκας, Ζίζιτς. Το βασικό σχήμα λοιπόν αναμένεται πως θα αποτελούν οι: Κρίστινσον, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Γκόλιας ή Ακόστα, Σικάφκα, Μόρας, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Νούνιτς, Σετσέροβιτς.

Η ΑΕΚ

Τις δυσκολίες και τις παγίδες που κρύβει το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ σημείωσε ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, σε δηλώσεις του, τονίζοντας τα εξής: «Ο αντίπαλοί μας βρίσκονται σε μια πολύ καλή περίοδο. Προέρχονται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους, το 1-1. Δύσκολο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουν μεγάλο κίνητρο λόγω του ότι δεν έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα είναι δύσκολο ματς σίγουρα. Θυμάμαι και τους περσινούς ημιτελικούς στο Κύπελλο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο εάν θέλουμε να κερδίσουμε και να καταλάβουμε την 3η θέση. Η Λάρισα πιστεύω θα μας πιέσει ψηλά και θα πρέπει εμείς να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Από αγωνιστικής πλευράς απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Λιβάια και Μπακασέτας, όπως επίσης και οΤσιγκρίνσκι, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Πρόστιμο 5.750 ευρώ επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League στην ΠΑΕ ΑΕΛ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, που έγινε στο AEL FC ARENA. Επίσης, στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με την Ξάνθη, επιβλήθηκε χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000,00) ευρώ.

ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ Η Κ-19

Την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 13:15 η Κ-19 της ΑΕΛ, στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου και στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass