Καταλήγει σε... Γιακιμόφσκι

Ο ΦΕΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 22:33

Το πρώτο από τα τρία εμπόδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να ξεπεράσει αύριο η ΑΕΛ στις 19.00 στο Ael FC Arena με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπου και ο ένας βαθμός θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία απέναντι στην αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της ΑΕΛ ξέρει τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν κερδίσει αύριο στη Θεσσαλική πρωτεύουσα θα στεφθεί πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια, κάτι που το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι οπαδοί του, που μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ έχουν προγραμματίσει υποδοχή στα Τέμπη. Η λαρισινή ομάδα έχει τις δυνατότητες να χαλάσει τα σχέδια των αντιπάλων της και τις τελευταίες μέρες ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές αλλά τους ζήτησε να είναι πολύ προσεκτικοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα. Σχετικά με την τακτική, ο Φέστα κατέληξε στο 3-5-2 και η μοναδική αλλαγή που θα έχει με το σχήμα που παρέταξε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι ο Γιακιμόφσκι αντί του τιμωρημένου Σετσέροβιτς. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι: Μόρας, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, και πιο μπροστά οι: Μπέρτος(δεξιά), Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίφκοβιτς(αριστερά) και στην επίθεση οι: Σικάφκα, Νούνιτς.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στα συνδρομητικά κανάλια τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να παλέψει και να κερδίσει τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ και ξεκαθάρισε πως όλοι στον δικέφαλο αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Αναλυτικά είπε: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς, στην προετοιμασία μας για το ματς γνωρίζοντας πως είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ομάδα με συγκεκριμένο στιλ, καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, σύνολο που στηρίζεται στην αθλητικότητά του. Όταν κάνει παιχνίδι παίζει με μακρινές μπαλιές, με μεγάλη επιθετικότητα στις δεύτερες μπαλιές, δυνατοί στην άμυνα έχουν – άλλωστε – Ιταλό κόουτς και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο άρτια οργανωμένοι είναι ανασταλτικά. Λοιπόν... είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτούς τους τρεις βαθμούς. Η φιλοσοφία μας πρέπει να είναι η ίδια, με πολύ σωστή προσέγγιση χωρίς να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα που μπορεί ν’ ακολουθήσουν μετά το ματς. Είναι μόνον το παιχνίδι κι οι τρεις βαθμοί. Σε κάθε περίπτωση ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται τη σημασία και τη σπουδαιότητα του αγώνα και της κατάστασης. Αλλά ως ομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στους τρεις βαθμούς».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass