Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

*ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ «ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ 0-0 ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΪΟΥ *ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (17:00) Ο ΠΟΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 15:20

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Σμόλικας και Δαμασιακός, οι οποίοι χθες στο γήπεδο Φαλάνης «κόλλησαν» στο 0-0 κι έτσι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ θα κριθεί στον επαναληπτικό ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου.

Σήμερα εν τω μεταξύ στις 17:00 στο γήπεδο Ελασσόνας ο ΠΟΕ θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου ζευγαριού της ημιτελικής φάσης του θεσμού. Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Τζήλος, με βοηθούς τους κ. Στάικο και Νίκζα.

Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο Φαλάνης, την οποία παρακολούθησε αρκετός κόσμος, είχε δύναμη, πάθος, καλό ρυθμό, αλλά και καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, ωστόσο έλειπαν τα γκολ.

Ο Σμόλικας ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε τον αντίπαλό του στο 5ο λεπτό όταν το κοντινό γυριστό σουτ του Σέντζα κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση αμυνομένου με το κεφάλι, ενώ στο 18’ ο Κακαζούκης με δυνατό φάουλ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

Μετά το 25’ ο Δαμασιακός άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση και να αναπτύσσει επιθετικές πρωτοβουλίες, δημιουργώντας την πρώτη καλή στιγμή στο 27’ με τον Τσιάλτα, ενώ στο 33’ ο Μουσιάρης με δυνατό σουτ σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Η μεγαλύτερη ωστόσο στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκει στους γηπεδούχους όταν το δυνατό σουτ του Μπέτση έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42’ μία κοντινή κεφαλιά του Καρέντζου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 44’ ο Γεωργατζιάς σούταρε από πολύ κοντά, ο Γραβάνης απέκρουσε σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε, και ο Λούτσος με κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώξει εκ νέου σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ανήκει στον Δαμασιακό, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει γκολ στο 54’ όταν ο Φούντας απέναντι στον Γραβάνη έκανε κακό κοντρόλ, στη φάση ενεπλάκη ο Τσιάλτας, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυνομένου, για να χαθεί έτσι μία σημαντική ευκαιρία.

Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ, με τον Σμόλικα να είναι πιο απειλητικός, χάνοντας ευκαιρίες στο 58’ με τον Γκατζούλη (κοντινή κεφαλιά λίγο άουτ), στο 62’ με τον Καρέντζο (κοντινό ψηλοκρεμαστό πλασέ άουτ), στο 75’ με τον Γκατζούλη (σουτ άουτ) και στο 86’ με τον Κακαζούκη, ο οποίος έβγαλε μία σέντρα και ο Δούκας στην προσπάθειά του να διώξει παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.

Εν κατακλείδι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και όλα τα σενάρια πλέον είναι ανοικτά ενόψει του επαναληπτικού της 2ας Μαΐου.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Δεδικούση.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέντζας, Σκούπρας, Καρέντζος, Ζαμπέτας (72’ Γκατζούρας), Μολάς, Μπέτσης, Γκατζούλης, Πετράκης, Κακαζούκης.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Ιωαννίδης, Ντόκος, Γεωργατζιάς, Μπακαΐμης, Μουσιάρης, Νάτσης (89’ Λέτσιος), Τσιάλτας (65’ Δούκας), Λούτσος, Αμπατζίδης (59’ Λόλας), Φούντας (76’ Γκαντρής).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass