«Καλπάζουν» 9ο ΓΕΛ Λάρισας και ΓΕΛ Ελασσόνας στο βόλεϊ

*ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ *ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 15:56

Τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας στο βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών Λυκείων θα διεκδικήσουν το 9ο ΓΕΛ Λάρισας και το ΓΕΛ Ελασσόνας αντίστοιχα. Συγκεκριμένα στους ημιτελικούς αγώνες που διεξήχθησαν χθες στον Βόλο το 9ο ΓΕΛ Λάρισας στα αγόρια επικράτησε του 2ου ΓΕΛ Βόλου με 2-1 σετ, ενώ στα κορίτσια το ΓΕΛ Ελασσόνας επιβλήθηκε του 4ου ΓΕΛ Βόλου με 2-0 σετ.

Για το 9ο ΓΕΛ Λάρισας αγωνίστηκαν οι Αθανασίου, Γιαμουρίδης, Δορδοκίδης, Θανασάρας, Κανιούρας, Κάνο, Περλέρος και Τσέτσιλας. Γυμναστής-προπονητής είναι ο κ. Θεοφάνης Κουλιόπουλος. Το «παρών» χθες στον Βόλο έδωσε και η διευθύντρια του σχολείου κ. Β. Ζιάκα, η οποία ήταν η επικεφαλής της Λαρισινής αποστολής, καθώς επίσης και η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχολικών Αγώνων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Βιβή Τσελεπίδου.

Αντίστοιχα για την ομάδα του ΓΕΛ Ελασσόνας αγωνίστηκαν οι Μπαλογιάννη, Τσιγγέλη, Καζαντζή, Διβράμη, Τσίμπα, Κορακίδη, Χατζηβασίλη, Γεωργιάδη, Σεβαστού, Τσιάτσικα και Σιάτρα. Γυμναστής-προπονητής είναι ο κ. Θανάσης Κουρομπίνας. Παρόντες από το ΓΕΛ Ελασσόνας χθες στο Βόλο ήταν και αρκετοί καθηγητές-συνοδοί αλλά και μαθητές.

Οι τελικοί Θεσσαλίας ορίστηκαν να διεξαχθούν την Τρίτη 9/4 στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο κλειστό του Αλκαζάρ των αγοριών και στο κλειστό Ελασσόνας των κοριτσιών. Αντίπαλοι των δύο προαναφερομένων Λυκείων του νομού στους τελικούς Θεσσαλίας θα είναι οι αντίστοιχοι νικητές Τρικάλων-Καρδίτσας (οι αγώνες διεξάγονται σήμερα).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΓΟΡΙΩΝ

Τη σκυτάλη παίρνει σήμερα το χάντμπολ αγοριών και συγκεκριμένα η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη που θα αντιμετωπίσει στον Βόλο (11:00) το ΓΕΛ Αγριάς, με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό Θεσσαλίας.

Στο χάντμπολ κοριτσιών η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου είναι πλέον η πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και αναμένει τον πρωταθλητή Στ. Ελλάδας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Η Καρδίτσα, φιλοξένησε φέτος με απόλυτη επιτυχία τους Πανελλήνιους Αγώνες ταεκβοντό μαθητών/τριών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2018-19, όπου συμμετείχαν συνολικά 387 αθλητές και αθλήτριες από τα Λύκεια όλης της χώρας. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα οι μαθητές-τριες από τον νομό Λάρισας που κατέκτησαν μία από τις πρώτες νίκες είναι οι εξής:

Αγόρια

-48 κιλά: 1ος Αντώνιος Μπαντραλέξης (4ο ΓΕΛ Λάρισας)

-51 κιλά: 2ος Ιωάννης Πράπας (10ο ΓΕΛ Λάρισας)

Κορίτσια

-52 κιλά: 3η Δέσποινα Βλαχογιάννη (4ο ΓΕΛ Λάρισας)

ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΝΤΟ

Δύο ακόμα σχολικές αθλητικές διοργανώσεις θα φιλοξενήσει η Λάρισας. Συγκεκριμένα στις 16 του μηνός θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ η β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου μαθητών/τριών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2018-19, ενώ στις 19 του μηνός θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τζούντο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass